taka ta typicka postava modelky. pytala som sa, preco je teda so mnou, ked ja som taka normalna, skor par kg navyse a povedal, ze na nich sa mu paci len vyzor-telo, ale v zivote ma ine priority lenze ja ziarlim, ked ide nejaka taka po ulici a viem, ze sa na nu pozera a paci sa mu, co s tym?
Priatelovi sa pacia velmi stihle zeny
Dadula, ale co si pamätam, myska mala 26r a vyse 160cm, jedine ak by tu 'upravila' svoje data...
Ja to mám tiež tak, priateľovi sa vždy páčili chudučké nizke dievčatá (a všetky jeho bývalé sú také, teda už za tých pár rokov vďakabhu pribrali, kiš kiš :D ), no ja síce tučná nie som, no mám širšie boky a 173 cm. Tvrdí, že miluje len mňa, že som oveľa lepšia priateľka, ako tie bývalé (jedna prehnane behala za chalanmi, druhá vždy robila scény a hanbu), že sa mu výzorovo páčim, lebo som pekná a bla bla, keď sa máme milovať (alebo keď sa prezliekam), stále poznamená, aká som sexy a podobne. No aj tak viem, že sa mu vždy budú páčiť nízke dievčatá, čo ja určite na sebe nezmením, a ani z tých bokov neschudnem
Zeny a viete o tom, ze toto je zas myska12? Ja len tak, ze ste sa pekne rozpisali, ale zbytocne...
winki- praveze by asi nebol so mnou ani s tymi vacsimi, keby to tak bolo.on ma ideal partnerky na inych hodnotach zalozeny, ale pacia sa mu velmi stihle baby(tak ako mne vysportovani muzi), len to zaboli, ze to viem, ze ja nie som taka ako tie co sa mu pacia, ale zasa on ma brusko a nie je vypracovany a povedal mi, ze to je to iste co ja, ze aj on by si mohol namyslat, ze ho necham ked pride taky moj typ
skoricova -noo tak aspon tych 48 pri mojej vyske by som chcela,skusim to a uvidim ako zareaguje on, ty pri 160 mas idealnu vahu podla mna!
Ako by som o sebe čítala :))))
Presne viem, aký je to pocit. Bývalá môjho frajera bola modelka. Vysoká, štíhla, dlhé nohy, čiernovláska, dokonca aj inteligentná a múdra... jednoducho ideál Ach bože :)
A ja? Mám 160 cm, 50 kg a tvárim sa, že ok.
Ale tak zas na mňa chlapci dosť letia, nebudem ten prípad žeby mal mať frajer "pokoj" :)
...nejak to neriešim. Ak sa máte radi, tak zbytočne si vyvolávaš sama problémy a starosti. Ja som sa kvôli tomu dosť trápila, ale poviem ti, nemá to cenu :)
Každý si je sám strojcom svojho šťastia. AK budeš chcieť byť šťastná, tak aj budeš. Ale ak budeš len vyhľadávať, kedy nebyť šťastná, tak sa budeš o to viac trápiť :)
ved som ti pisala, ze si urcite velmi pekna baba, ibaze uplne iny typ ako baby, ktore sa pacia jemu
vsak uvidis sama, ako vam to bude klapat, moja skusenost je ta, ze casom to neklape, ale moze sa stat zazrak
Ak sa to da skus tie kila naviac zhodit a uvidis co bude hovorit potom.
Ja mam 158cm a 53kg, nefandim si, ale vraj som velmi pekna v tvari, mam 28 ale kazdy mi tipuje o 10menej co je niekedy na skoda(ked si idem kupit cigarety hlavne) :D a priatel mal aj 2 baby vacsie ako ja ale podvadzali ho obe a potom mal par velmi chudych, takych skoro ako modelky:( a to ma trapi.. ale hlavne ta ziarlivost.. aj ked on tvrdi, ze som prenho krasna.. stale mam v hlave, ze ak som prenho ja neni ideal, tak si casom taku najde
aaaach vies, to je blbe
lebo ty sama o sebe si urcite tiez uplne pekna baba,len si iny typ
zo skusenosti ti mozem povedat, ze to je casom len trapenie pre tu babu
muz by mal letiet presne na ten typ baby, ktory si TY
povahovo, vyzorovo..
ibaze by si mala tak brutal sebavedomie, ze by ti bolo sumafuk :DDD
ale aj tak budes citit, ze to 'nie je ono'
neviem, ci ten tvoj zatial nemal prilezitost mat vztah s babou vyzoru, po akom tuzi, alebo mal ale nemal uspech
to by si mohla (mozno) vediet ty
aku mas vlastne ty vysku, vahu, miery? aky si typ? myslim aj tak, ze vlasy, upravujes sa, malujes sa, ako sa obliekas?
vies ak si uplne iny typ, ako ony, tak mozno ta ma preto, aby sa mu ini po tebe nekukali, on ma pokoj (vo vztahu), ale ty nie..
zavisi od toho, aky ten tvoj chalan je