taka ta typicka postava modelky. pytala som sa, preco je teda so mnou, ked ja som taka normalna, skor par kg navyse a povedal, ze na nich sa mu paci len vyzor-telo, ale v zivote ma ine priority lenze ja ziarlim, ked ide nejaka taka po ulici a viem, ze sa na nu pozera a paci sa mu, co s tym?
Priatelovi sa pacia velmi stihle zeny
doubledog a zazila som muza, ktory uz ma svoj vek (50+), za partnerky si vyberal vysoke, chude laty, prsia max. jednotky ak vobec, kratkovlase vystrihane, jak chalani, skor nepekne ako pekne do tvare
a v skutocnosti slintal po 18+, nizsich (tak do 166cm), stihlunkych babach, s vyzorom dievcatka, babikovska tvar, krehka postava, dlhsie vlasky, aspon po plecia, kludne aj brunetka..
TIE ho sexualne vzrusovali a presne taku chcel...
preco si vyberal do vztahu vyssie uvedeny typ? a samozrejme cca. v jeho vekovej kategorii, ok, mozno do 10r mladsie
ja ked som videla jeho exky, nechapala som, ako sa so mnou mohol dat dokopy :D, uuuuplne ine typy, ale uplne, jedina spolocna crta bola tak, ez boli vsetky zltovlase blondiny a modrooke a väcsina bola aj velmi vysokych, nad 174cm
no...a ja :DD, 165cm/54kg, krpec, sice tmavyblond ale skor do svetlohneda, zeleno-sede oci, pehy :DDD
ale nie a nie sa ho zbavit ;-)
doubledog, je to casto tento fakt, neveril by si
doubledog neveríš, ale je to tak :)
Môj mi ešte na začiatku povedal, že sa mu páčia dlhé čierne rovné vlasy.
Ja mám pritom blond a kučeravé.
Ale pochopil, že mne je to fuk, že si nebudem kaziť vlasy farbami len kvôli jeho chúťkam :)
Tak tak, nezabúdajte že baba má byť vo vzťahu "na koni" ;-)
moj sa raz pozeral istu dobu vkuse po peroxidovych blondinkach
zacala som sa kukat intenzivne ja po stihlejsich a vymakanejsich a bud mladsich alebo dost starsich od neho a hned zmenil smer svojho pohladu v moj...ze po kom kukam a ten pohlad stal za to, bol na hranici sialenstva :DDDDDD