Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Priatelovi sa pacia velmi stihle zeny

winki

Je jedno či si to ty, alebo kamoška. NIKDY sa nerozčuľujte nad tým, že napr. priateľ kuká po blondínkach a ja mám čierne....dám sa odfarbiť? NIEEEE Priateľ má rád veľké prsia a ja mám jednotky mám si dať umelé? NIEEEE. Priateľ má rad vychrtlinky, no ja mám 5 kg nadváhu mám chudnúť? NIEEE

Keď je s vami tak je s vami z istých dôvodov, aj tak každý chlap bude vždy pozerať po iných, čo nemá doma, ale to ešte neznamená, že nás opustí kvôli dokonalosti.

Keď chcete na sebe niečo meniť tak prosím, ale robte to z vlastného presvedčenia a z vlastného pocitu a nie preto, že on to povedal, on to chce, jemu sa to páči.

Maoam

ale sak nech ten jej frajer je kupi permanentku do fitka, boze...

nie a nie schudnut, od maja tu vyplakava, uz mohla mat 5 kilo dole

Dadula56

No, tak ako je asi pravdepodobne, ze dve 28 rocne, ci kolko, sedia spolu u mysky za pocitacom rano o 9.00/10.00 a maju uplne identicky problem, dokonca ho identicky opisuju, ze ziarli, lebo pozera po inych, ze mal predtym vychrtliny a ze musi schudnut.

Maoam

myska a do skoly nechodis? do prace?

mne sa to cele nezda, zvlast ked si pisala, ze priatelov nemas

no ale budis..
ako to ide s tvojim frajerom?

myska123

nie, mam tu kamaratku a poradila som jej toto forum - je prave u mna, preto ta IP. ma podobny problem, ale nebudem sa do toho vkladat, piste vy svoje nazory, ale bez ohladu na mna.a ja zasa neviem svoje heslo, lebo sem uz nechodievam, tak pardon.