Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Nikto sa so mnou v skole nebaví

Príspevok v téme: Nikto sa so mnou v skole nebaví
Petra5899

Som prváčka na gymnáziu , už 4 dni tam chodím , dochádzam z obce 20 minút do toho mesta na zapadnom slovensku. Každý jeden človek tam má niekoho,koho poznal už skôr a preto sa väčšinu času baví s ním a celkovo už sa poznajú všetci, teda každý s každým sa baví .. Teda okrem mňa, ja na celej skole nepoznám nikoho. Pokúšam sa k ľudom prihovárať ale niečo odpovedia a tým to hasne , každý si ide za svojím najlepším kamošom a len ja som sama. V skole , cez prestávky , vždy je mi do plaču .. Som si istá, že sa nejak s nikym dobre nespoznám , pretože tam sú už partie do ktorých ja nezapadám a vlastne aj tí ludia su uplne iní ako ja. Je mi veľmi luto, že sa nemám s kým baviť a presviedčala som rodičov aby ma presunuli na inú školu (čo by aj tak nebolo najlepšie riešenie) no rázne to zamietli .. Na ZŠ to bolo úplne iné a krásne , teraz len vyplakávam do vankúša, lebo ani poriadne nemám kamarátov :(( Čo mám robiť ?? :(( chcem isť odtial preč ale nedovolia mi to

sexicek

Aj ja som chodil do gympla, kde som nikoho nepoznal. Byval som ale na intraku, takze som bol donuteny sa s niekym skamaratit.
Zaciatok studia bol tazky, kym som si zvykol na spoluziakov. Ale tak to pojde v zivote i dalej. Treba si zvykat na nove prostredie. Treba sa trosku pobit so zivotom. Casom si urcite vybudujes nejake nove vztahy a najdes kamosky ci kamosov. Je to len otazka casu. Nema zmysel vyplakavat a trapit sa. Cim viacej budes prejavovat pozitivne vlastnosti (usmev,byt mila,zabavna,pomahat inym) tym skor sa Ti to podari a niekoho zaujmes.

Aja02

Ešte je priskoro na to, aby si išla hneď preč. Veď si tam iba štyri dni, tak kam chceš utekať? Nemáš ani spolu sediaceho?

Trblietka

ach jaj, zrejme ti chyba sebavedomie, humor, styl alebo nieco ine co zaujme ostatnych.

co je natom tazke sa s niekym zacat bavit ?
ja osm bola vcera na zapise na VS a uz za poznam s 3 ludmi a skvele si rozumieme.

musis sa naucit zrejme komunikovat. rozpravaj o zaujimavych temach, usmievaj sa, bud vtipna, este stale mas dost casu.

sedis v skole sama ?? ak nie tak sa bav so spolusediacov / cim.

jednoducho musis sa trosku nazvymeto vtierat aj ty, lebo nikto za tebov nepride a nepovie. jej ty si taka, ticha, nudna, nemas vlastny nazor, hanbis sa chcem sa s tebov bavit.

ludia na strednej chcu len jedno a to zabavu, a az potom skolu. tak good luck