ava6 super 9 dni je skvele len tak dalej,aj ja som si to takto pocitala a bolo uzasne ked som si vecer odfajkla ze dalsi den dalsi boj mam za sebou,lebo je to fakt boj,kazdy si len povie kto tym netrpel ze vsak sa len najes a nevyvracias ale je to fakt tazke.mne zvyklo byt strasne zle,ani nie tak od zaludka ako tie myslienky,po jedeni som sa snazila spalit kalorie neskutocne som behala upratovala a robila v jednom kuse nieco aby som nemyslela na to jedlo.a islo to.skus si naplanovat aj cinnosti na den,co mas v plane.nejaky rezim.to velmi pomaha.napisem ti denny rezim ako to slo v nemocnici:7 rozcvicka potom ranna hygiena a tak,8 ranajky,troska relax pustali nam hudbu a tak aby sme nemysleli na jedlo.9 sme mavali psychoterapiu,ale ja si doma robi psychoterapiu tak ze upratujem,alebo si pisem svoje myslienky do dennika.10 desiata nieco na co mas chut kludne si daj.potom bola ergoterapia co bolo ze sme nieco tvorili skus nieco co ta bavi,alebo kedysi bavilo zalov v pamati ked si bola pred bulimiou.obed o 12.a do druhej pokoj na lozku,ja som uz potom zvykla spat,pokus sa vypnut mozog.uplne.alebo si pusti film.o druhej dezert jablko alebo my sme mali vkuse horalku.potom sme mali vychadzky chod sa prejst na vzduch a tak.stretni sa s kamaratmi mozno je ich malo,ja som ich vela stratila lebo ma nechapali.alebo s blizkou rodinou,chod na navstevu a tak.prides na ine myslienky,o 4 olovrant,potom sme zvykli pisat denniky,kecat.o siestej vecera,oddych potom vecerne cvicenie,plavanie.a o osmej posledna vecera ak si hladna tak sa kludne este najedz.potom o desiatej vecierka.ako takto som tam fungovala pol roka a nabehla som na nejaky rezim.neviem ci chodis do prace ci do skoly ale da sa to nejako dat dokopy urcite.drzim paste.