Len pár blbých jaziev...

Príspevok v téme: Len pár blbých jaziev...
Meretseger

Je mi jasné, že sebapoškodzovanie nie je správne, ale naštvalo ma, keď mi to dnes psychologička zatrhla (tak isto aj bývalý psychológ, ako som ho len za to znenávidela!).
Nerobím to so suicidiálnym motívom, ubližujem len a len sebe... fyzicky, okej...(a vari na mne záleží?) a postavu už aj tak nemám peknú, tak čo je na pár blbých jazvách? :(
(...alias záchvat závisláka)

Meretseger

weird_: No to je samozrejme otázne. Tiež netuším, ako mi chce na to prísť, že som sa porezala. Ak ma bude chcieť prezerať, pošlem ju niekam :D Ja som však príliš poctivá, aby som to viac-menej nedodržiavala (a potom prečo sa sťažujem, že). Povedala som to aj svojej mame a tá má tuším nos na nové rany - a ani najmenej by neváhala aj tú najmenšiu v momente psychologičke oznámiť.
A pritom psychiatričke to jaksi nevadí :D Začínam ju mať veľmi rada :D:D
Ah, raz s tým predsa prestať musím.
Jane: Žiadne vyhrážky typu "budeš sa rezať - skončí terapia"? Tuším len ja mám také "šťastie".

Jane_3sto18

Mne to našťastie nezatrhla psychologička, len povedala, nech to nerobím, že keby to na mňa prišlo, tak že nech si dám radšej namiesto jednej tabletky dve (aj ke´d netuším, načo by mi to malo tak rýchlo zabrať) plus chcela, aby mi dal psychiater nejaké anti(neviemčo) proti úzkosti, ale ten ma nejak nemá v obľube, ako zisťujem, tak sa na mňa trošku vykašľal, ale o to tu nejde.
Ách, neznášam ten názov lieku "Tiapridal". Ja ho žeriem tiež a na čo mi je? Na ..... ááááááááááááá. Mám pocit, že ako som začala s liečbou Tiapridalom, tak mám oveľa intenzívnejšie výkyvy nálady. Keby mi to mal kto uveriť, že?
Ale k veci...
Ja sa režem už pomenej, ale predsa ma to niekedy chytí, nerežem už tak hlboko, ale teraz viac krát... A čo som si všimla.. musím sa vyvarovať alkoholu a ostrých vecí, lebo vtedy mám najväčšiu chuť si ublížiť. Neviem prečo.

weird_

ako ti to moze "zatrhnut"? akoze teraz, ked mas oficialny zakaz od psych, tak uz to nebudes robit? :)

a jasne, ze na tebe zalezi! to, ze uz mas nejake jazvy na tele neznamena, ze uz je to vsetko jedno... z takeho pohladu uz nema cenu ani umyvat si vlasy alebo nosit ciste oblecenie. ved naco.

ddana

Mne to nezatrhuje nikto. Maximálne zvyšujú dávky Tiapridalu - aj tak som zrušila všetky lieky a od seba začať nemôžem, lebo mi je to jedno ako vyzerám :-)

jahodka123

Aj ja som mala takéto... nazvime to skraty. Ale nepotrebovala som pomoc psychológov a ani nikoho iného. Pred rodičmi sa mi to darilo kryť a postupom času som z toho vyrástla. Vlastne ma to držalo len v puberte, keď so mnou trieskali hormóny a nevedela som, čo so sebou. Jazvy zostali, zmenšili sa a nie sú zas tak vidieť..