ahojte,chodim so svojim chlapcom už rok,zatial sme vsak sex nemali( pre viacere dovody,nejdem rozpisovat),ale on je strasne nadrzany ,najma posledneho polroka..akoze take veci typu -maznanie a pod,to je v pohode,to ide u nas ako na beziacom pase,ale proste sex neni.Zistila som o nom,ze je vkuse nadrzany,len co ma zbada,uz no ved viete co...a staci,ze sa k nemu priviniem a už je totalne nazhaveny,on tvrdi,ze to ma stale,aj ze ked vidi peknu zenu na ulici !!!totalne ma to zacalo trapit,lebo preboha,je to normalne ??
a este ..nehovorim o veciach typu -ze proste (je mi to aj trapne pisat),ale ked sme spolu sami,nema problem masturbovat predo mnou,a staci,ked sa o mna obtrie ,tak uz dosiahne vrchol ...strasne je nadrzany a mne to zacina vadit ..
je to normalne ?chcel by to vkuse ,stale ..:( dakujem za vase odpovede!!!
Je normálne, ked je stále nadržaný? Mám obavy..
On to chce s tebou, len tebe to asi nedoslo:) Co vam brani mat sex?
Oprava epi záchvat
Ked je dobrý orgazmus tak ozaj je to také...aj ked každý si pod tým predstaví asi niečo iné. Triast a odpadavat, to znie skôr ako eli záchvat a nie ako niečo príjemné:D ale som si istá že keby to zažila tak nemá pochybnosti. Klitoralny tiež môže byť taký silný ale myslím že vaginalny je predsa len silnejší...uft mam chuť na sex:) kajka, je normálne že je stale nadrzany veď je to mladý muž.
Kajka a to kto ti narozpraval, ze pri orgazme sa musis triast a odpadavat? :D odporucam menej citat tie bludne sexpribehy na dive.sk....Uz si to niekedy skusala aj sama? Zober toho svojho nadrzanca za ruku (ruka, nie jeho pohlavny ud), sadnite si a porozpravajte sa. V prvom rade zahod svoje "nechcem byt sebec" a vypytaj si, co ti patri. Povedz mu, ze nech sa prestane nonstop sustredit len na seba a nech sa pokusi jeden vecer robit dobre len tebe, bez toho, aby si mu ty urobila protisluzbu....Pises, ze nie ste ziadni pubertaci, tak sa tak nespravajte. V zdravom vztahu si ludia robia dobre navzajom. A nie ze je jeden nonstop nadrzany a absolutne sa nezaujima o pocity toho druheho...
no tak to nie je teda normalne.. my sme s frajerom zacali intimne zit az po roku... do tej dobe sme mali ine mety to je pravda.. ale nikdy nebol az taky ako tvoj frajer.. nemyslim si ze to je normalne. ked si to pred tebou robi.. a ked mu staci obtriet sa .. co ja viem, je to cudne.. a co bude robit ak by jeden z vas na mesiac odisiel prec? da sa na nho spolahnut ze by bol verny?
Nedá mi nevyjadriť sa k tej angíne :D Lost má pravdu, mala som hnisavú angínu a posledné na čo som myslela bolo jedlo :D Nebola som ani len hladná :D Takže tak.
kajka, je to normálne, keďže nemá sex pravidelne, je normálne, že je stále nadržaný. Radšej by si sa mala strachovať keby nebol, lebo by to naznačovalo, že si tú svoju potrebu chodí uspokojovať k nejakej inej. A s tými cudzími ženami na ulici...no to neviem či je normálne, ale myslím si, že keď už začnete spolu sex. žiť tak sa mu toto nebude stávať.
to o čom sa tu točí ?ja že som otvorila nejako ine forum ty kks :D:D ale pochopila som celkom pre LOST ...
alenka slaby orgazmus ?no ked ma on robi prstami ,a len klitoralny ..a taky slabsi je,proste nie je to take,ako co opisuju ludia,ze uplne pomaly stracaju vedomie a ze sa cely trasu ,ja nic take nemam...
a on sa zaujima o to,co ja chcem a tak,ale ja skor chcem,aby bolo dobre jemu-ked uz mu nemozem poskytnut sex naozaj ...preto " ho robim"
ja som rada,ze sa on citi fajn potom ...lebo nechcem byt sebec a viem,ze on to tiez potrebuje a nevnima ma takto,ako si napisala,ze len " na to " ,on ma skutocne miluje ( dokazuje mi to denno denne)a mame celkom pekny vztah,nie sme poblazneni pubertaci,len vravim,on je strasne nadrzany stale ...
a mna to celkom aj desí ...:(:(:(
peťko454
ale stavim sa, ze ani ty nevies vymenit elektricku zasuvku
aby si vedel o com kecam, tu je fotka:
i.pravda.sk
Kajka, no co? odpovies mi na moju otazku? :)