Depky, kedy prestanete?!

Príspevok v téme: Depky, kedy prestanete?!
kristi1

Dobrý deň, začínam mať pocit,či je so mnou všetko OK. Ako každý človek zažívam v živote radosti i starosti,ale mám pocit,že po celkovom zhodnotení je to jedno veľké mínus. Nepamätám si,že by som mala niekedy dlhšie obdobie,kedy by som si mohla povedať,že som šťastná,stále ma niečo štve,je mi do revu,spomínam na to,čo bolo pekné,akoby unikám z reality. Pritom keď sa reálne pozriem, mám všetko,čo som vždy chcela-dobrú prácu,okolie,na ktorom mi záleží...a predsa - mám depky,topím sa v nich,akoby mi niečo v živote stále chýbalo a neviem prísť na to,čo by to mohlo byť.Zažili ste aj vy niečo podobné??
-----------------------
Depresia www.zdravie.sk

lumi1

kristi1
Depresia je choroba ako každá iná a tak isto sa dá aj liečiť. Bolo by dobré keby si navštívila psychológa s ktorým by si sa o tom všetkom mohla porozprávať a on by ti pomocou testov zmeral tvoju výšku depresii a potom by ste sa dohodli čo ďalej. Prvoradé je aby si sa začala pozerať na svet farebne:) Takže psychológ by ti potom mohol poradiť buď sedenia s ním ak by to nebolo až také zlé a rozoberali by ste spolu rôzne problémy a všetko čo si zažila alebo by ťa poslal za psychológom terapeutom s ktorým by si sa v podstate tiež len rozprávala. Psychológovia však nemôžu predpisovať žiadne lieky a ak by si mala vysoký stav depresie tak by ťa poslali k psychiatrovi a ten by ti predpísal vhodné antidepresíva. Veľa šťastia:)

felice

Zdravím.
Ďakujem, že si sa ozvala ,anita, no smola, ale keby som sa nespýtala, nezistila by som:)...tak dovidenia všetkým

anita

felice, ahoj. Neviem, či som to ja, ktorú hľadáš....zrejme nie, pretože Anita je môj nick.
Pozravujem mojich ostatných priateľov.
Cítim sa dobre, som zamestnaná novým prostredím, ľuďmi, iným spôsobom života, preto zabúdam na všetko, čo som kedysi považovala za veľké bremeno, čo mi spôsobovalo úzkosť.
Prajem vám krásnu nedeľu a veľa slnka a nových pozitívnych zážitkov.

felice

ahoj Anita
som rada že si sa mi ozvala práve ty. Je to asi zúfalý pokus ale už roky hladám jednu Anitu,ktorá sa mi stratila z dohladu a tak ma napadlo, či to nie si ty.Ja viem, je to mizivá šanca, ale ako sa hovorí topiaci sa aj slamky chytá :)Ak budeš ochotná sa mi ozvať možeš na felice@centrum.sk alebo ma nájdeš na pokeci azetu pod menom felice77

anita

ahojte všetci. tak som tu nakukla, čo je nové.
felice, máš sa lepšie? nie je tu uzavretá spoločnosť, skľudom to tu znovu preberte k životu.
Damaxy, tak icq už funguje, ale moc ho nepoužívam. a stánka uzkosť už nie je?
pete, je tu naozaj veľmi ticho, ale nový ľudia, s ktorými sa môže tiež rozprúdiť debata a nachádzať východiská proti depkám. Mne tento odchod naozaj pomohol. Zmena prostredia pomáha, a ja som vždy rada cestovala, takže je to také osvieženie pre mňa.
Alti, ti sa máš dobre?
Všetkým želám len pekné, uspokojujúce dni a pocit naplnenia v živote.

felice

Alebo predsa niečo.Dúfam, že nenarúšam uzavretú spoločnosť, neviem našla som túto stránku náhodou.Ale mám depku, tak sem zapadám.A dnes obzvlášť.Už dlhšie som sa odhohlávala k jednej veci a keď som sa konečne odhodlala dáky blbec ma tah schladil.