Dukanova dieta?

Súvisiaci obsah

amlody

neboj tobian nepokazis, ved ja si stale vravim, ze uz raz sa to podarit musi :)

mojou hlavnou motivaciou budete Vy baby, lebo viem ze som neni sama v tom a vzdy sem skocim pre nejake to pozitivum :D
zacina na mna prichadzat hlad, takze si dame nejake to kuracie masko a zeleninku...
sup sem s nejakymi dobrymi receptmi a radami co zajtra na obed a veceru ??

tobian

amlody
super aj ja sa tesim ked nas je viac,ja zacinam zajtra vaha dost vysoko,ale rano sa este odvazim a snad to nejako nepokazim a vydrzim,mna motyvuje pani ktoru vydavam a schudla pekne prave Dukanovou dietou,tak vela stastia ideme na to :-)

amlody

juuj ale sa nas tu nazbieralo :) super
myslim si, ze je jedno kedy ktora zacne, hlavne ze nas je tu viac a budeme sa povzbudzovat, lebo mne fakt chyba motivacia, takze sem s radami na motivaciu :)
ja som zacala dnes, az na tu jednu kocku cokolady, co si myslim ze mam odpustene, toto som mala len taky pripravny den:D...a od zajtra na ostro, DRZIM PALCE :)
vyska 178
vaha 73

tobian

kackatt
ano to mas pravdu,urcite je to o pevnej voli,ale tyzden mas za sebou a zacat je niekedy najhorsie,ja poznam babu ktora na tejto diete velmi pekne schudla,tak staci mi pomysliet si na nu a nejako ma to hadam potlaci dalej.
Nech sa ti dari a sem sa tu ozvi ako sa ti dari aj ja sa posnazim

kackatt

zdravim vas,ja som zacala presne pred tyzdnom a dala som dolu 2.5 kila.Dufam,ze to pojde dolu rychlo a tych 10 kil,co som si zaumienila pojde dolu rychlejsie ako si myslim:) Inak zelam vela uspechov lebo je to fakt silna vola

tobian

katyyyy_
zajtra zacinas?super budes sem chodit,ja teda aspon potrebujem spolupachatelku na povzbudenie a potesilo by ma keby sa posuvame spolu :-)

tobian

babenky,ahoj zdravim vas
vy tu riesite jojo-efekt,ale ked to tam citam prave preto aby sa nedostavil tak sa musi dodrzat 3-faza konsolidacie,nie snad som to dobre pochopila :-)
inak aj ja by som sa rada pridala a rovno od zajtra,ak mozem?

bubu777

jasne budem rada, aj ja by som zacala od dnes ale naozaj proste nenavidim ked doma vsetci ze jako naco drzim dietu atd, ale im je tazke nieco vysvetlit, tak ja az od 10 :) potom sem pis ze co a ako budem rada :)