Ahojte, kúpila som si knihu Dukanova diéta, chcem sa spýtať na vaše vysledky, prosím len pravdivo, chcela by som ju skúsiť ale potrebovala by som niekoho s kým sa môžem poradiť, voper dakujem :)
Dukanova dieta?
Tak idem s vámi do toho,ja začinam,od dnes.
ja viem ze sa dostavi jojo efekt, ale myslim tak ze ci je to nieco strasne, tak som to myslela ze ci je to napr. 2x to co schudnes,
jasne zacnem ju drzat a budem rada ak sa budeme podporovat
ja vazim 76kg vyska 173 viem ze to neni tak moc ale citim sa strasne, pribrala som z HAK(cca 15 kg) takze kto chce nech sa prida budem vemi rada aale zacinam az od 10.1 pretoze odchadzam z domu a nemusi namna nikto hladiet, asi to poznate preco nejes atd :) tak baby kto chce tak mozete budem moc rada nejak sa tu mozeme dat dokopy a bude to super :)
Ja držím Dukanovu diétu od začiatku mája a schudla som 13kg - teda za 4 mesiace, ale ja som išla len z váhy 68kg, čiže to nebola až taká vysoká váha a za tie 4 mesiace som mala asi 1,5 mesiaca stagnáciu. A posledné týždne chudnem max. 0,5kg/týždenne. O týždeň sa chystám do 3.f.
Veľa šťastia :)
a este dopisem ze ja som vyslovene dukanku nedrzala ale ja som sa udrziavala v ketoze co znamena minimalne prijmat cukor merala som si ju pasikmi na cukor. ale podstata je podobna
a jasne ked zacnes konzumovat stravu ako do teraz si jedla je to iste ze sa dostavi jojo :D
baby pridavam sa k vam, myslim ze spolcnenam to pojde lepsie, ked sa budeme podporovat :) sice trosku s inou dietou,ale podobnou...teda ak mozem?
ideme teda na to ??:)
ja som ju drzala nieco vyse tyzdna skoro 2 a dala som dole 7kg vidiet to bolo islo mi to z brucha riadne premyslala som dnes ze si to zopakujem aspon par tyzdnov len nemam velke oci lebo ja som zavyslak na sacharidoch :D
baby aj ja mam z coho zhadzovat tak ju skusim ved ked tak aspon nieco, ked ste snou prestali mali ste aj jojo efekt?
katyyyy : budem rada ak sa kumne pridas, pretoze samej sa mi to asi moc nepodari :)
ja som za týžden mala dole 4 kg,ale potom mi to už nejak nešlo,porušila som to:(,ale idem do toho zas,musím:)
Schudneš pri nej ale keď prestaneš zas pribereš