Fúzy - začnú mi vôbec rásť?

Príspevok v téme: Fúzy - začnú mi vôbec rásť?
Marek18,5

Ahojte, mám taký pre vás možno smiešny problém ale nepíšte mi tu prosím vás že by som mal byť rád že sa nemusím holiť... Ide o to že mám 18 a pol roka a nerastú mi fúzy... No vlastne rastú ale sú to len smiešne fúzy nad nosom a ešte pár chlpov(konkrétne asi tak 10) na brade... A holiť si ich musím aj tak, pretože keď si ich 2 dni neoholím vyzerám ako debil... Aby ste ma pochopili ja by som chcel normálne fúzy na tvári, aby som ich mal aj po bokoch a aby mi rástli aj na brade, proste všade kde normálne mužom rastú, 2. možnosť je že by som nemal fúzy žiadne a zvykol by som si na to, lenže to je bohužiaľ nemožné, keďže mám tých pár trápnych chlpov ktoré si aj tak musím holiť... Chcem sa opýtať na vaše skúsenosti(hlavne mužov teda) kedy im začali rásť normálne tvrdé fúzy(aj po stranách)... Myslíte si že sa to ešte zmení? Geneticky to dané určite nemám... Mám z toho celkom komplex...

Inge

Počuj Marek, u nás v práci sa nedávno kolega chválil, ako mu pekne rastie brada a že mu na to pomáhajú aj vitamíny od angry beards. On je na svoju bradu patrične hrdý, tak sme mu ju my baby museli povinne všetky pochváliť :))

Hani123

Páni, nezabudnite, že rast brady ovplyvňuje vo veľkej miere aj výživa zvnútra. Z vitamínov podporia rast brady najmä vitamíny skupiny B, ale dôležité sú aj vitamíny A, D, K a E. V rámci minerálov je najdôležitejšia kombinácia zinku, horčíka a vápnika ;)

LenockaH

Ahoj Marek, ja som priateľovi kúpila na Vianoce doping na rast brady www.angrybeards.sk Za tie 3 mesiace vidíme naozaj rozdiel. Brada narástla, tak po čase musel dokúpiť aj kefu ;)

Jovanka

tiež som skúšal bársjaké olejové kúry, ale nebolo to veľmi efektívne - U MNA - potom som si prešiel pár blogov a že skúsim beard doping (angrybeards) a ten mi pomohol už v úplne inej dimenzii

MagdaS

Asi je to trochu o genetike. Ale je pravda, že môj brat začal zarastať až po 25ťke. Je svetlý typ. Tak neboj, určite to časom príde ;)