HNUSI SA MI MOJ PRIATEL.....

Príspevok v téme: HNUSI SA MI MOJ PRIATEL.....
amily

pred par dnami som na jednom chate(povedze ze eroticky zameranom)chatovala so svojim priatelom.on ale nevedel ze som to ja.urobila som to z toho dovodu,ze som vedela ze on tam chodi a chcela som sa nenapadne povypytovat nejake veci ohladom sexu,jednoducho chcela zistit nieco,nejake jeho predstavy,aby som tak obohatila ci vylepsila nas sexualny zivot.nemoralizujte ma,viem ze som to nemala robit,ale robila som to s dobrym umyslom.co som sa vsak dozvedela...asi plati,ze kto sa vela pyta,vela sa dozvie...hladal tam babu na pre mna dost zvlastne sexualne praktiky.pisal ze ma babu(teda mna),ktoru lubi,preto nehlada ziaden vztah ,city,iba chce vyskusat nieco nove.citila som sa hrozne...cumela som na to ako obarena.odvtedy nemam chut stretavat sa s nim,vyslovene sa mi hnusi kazdy jeho dotyk,nemozem sa mu pozriet do oci.hnusi sa mi ze by sa nevahal stretnut s nejakou cudzou babou a robit s nou take(podla mojho nazoru)zvratene veci ako pisal.pripada mi to nenormalne.on mi pripada nenormalny.hovorim si ze proste su to iba jeho fantazie,kazdy nejake mame,ale...ani neviem ako sa citim.som sklamana,nahnevana,rozcarovana,otrasena.....neviem ci mam mlcat alebo povedat mu to.....netusim co robit.bola by som rada keby sa vyjadrili najmä muzi ci tiez maju take fantazie a ci ich naozaj realizuju alebo to zostava v rovine fantazie,ale aj baby ci vedia o zvlastnych praktikach po ktorych ich pritelia snivaju a ako ste na to reagovali,ked ste to zistili.....prosim pomozte mi s tym niekto,lebo sa s nim asi rozidem.....

kormoran

kitti, ale je rozdiel, ked mu tam strci prst doktor a ked to urobi milovana zena :)
ja tiez moc dobre neviem, kde to miesto je, ked mi to zena robi na povrchu (akoze nie v zadku) tak to je sice prijemne, ale nijak moc vzrusujuce

kitti

Kormoran,on raz bol na urologickom a mu doktor vysetril aj analny otvor,chudak si ani sadnut nevedel,nieze na toaletu ist. Keby som tam tiez strcila prst,tak neviem. Jemu to bolo odpudzujuce. Vtedy som sa ho na to spitala,ze aky nazor ma to,pri sexe pchat prst do zadku,ale mi jasne povedal,ze sa mu to nepaci.Preto som chcela najst aspon to miestecko,ze co ak sa mu to bude pacit.Vies chcem,aby sa mu to pacilo a stale nieco nove vymyslam

dada

...ja som sa s analnym sexom nikdy nestotoznila a ani to v zivote nevyskusala a to mam uz dost rokov, ale ten prstek mi nevadiii...ale ved je to vzdy len o tom ako to citis...

kitti

Dada,mne nie jeho rit sa nepacil,alebo protivil, ale ta cinnost. Protivne mi bolo aj to,ked mi to on robil.Jednoducho ten analny sex mi dajako nesedi. Vsetko mozne skusame aj s terajsim priatelom,len to jedno nie. A je to pravda,ze ked niekoho mylujes,tak aj to skarede na nom vidis ako nieco prekrasne...:))

dada

Ked milujem muza , tak sa mi predsa jeho "ritka" nemoze hnusit, ja to nedokazem pochopit ako mozes povedat fuuuj kitti... ved urcite je dolezita hygiena a predpokladam, ze ked chce prst do ritky ma ju cistucku, ale je to podla mna na cloveku...mne sa na mojom priatelovi nic nehnusiii...

kitti

Kormoran,otazka pre teba.Vy muzi by ste mali mat medzi vajecnikom a analnym otvorom super citlive miesto. Ja som to hladala mojmu priatelovi a nic. Podla teba ma to kazdy,alebo je to ako bod G pri zenach?

kitti

Teraz v sexe je uz vsetko dovolene,kto naco ma chut.... Mne sa strasne analny nepaci,preto je pre mna odpudzujuce aj pri muzoch.

katarinna

Ale zvrátené som myslela na to čo chcel ten chalan na webe...
ale súhlasím, že koľko ľudí toľko chutí. Niekomu sa protiví už aj oralny sex a nie niečo iné