pred par dnami som na jednom chate(povedze ze eroticky zameranom)chatovala so svojim priatelom.on ale nevedel ze som to ja.urobila som to z toho dovodu,ze som vedela ze on tam chodi a chcela som sa nenapadne povypytovat nejake veci ohladom sexu,jednoducho chcela zistit nieco,nejake jeho predstavy,aby som tak obohatila ci vylepsila nas sexualny zivot.nemoralizujte ma,viem ze som to nemala robit,ale robila som to s dobrym umyslom.co som sa vsak dozvedela...asi plati,ze kto sa vela pyta,vela sa dozvie...hladal tam babu na pre mna dost zvlastne sexualne praktiky.pisal ze ma babu(teda mna),ktoru lubi,preto nehlada ziaden vztah ,city,iba chce vyskusat nieco nove.citila som sa hrozne...cumela som na to ako obarena.odvtedy nemam chut stretavat sa s nim,vyslovene sa mi hnusi kazdy jeho dotyk,nemozem sa mu pozriet do oci.hnusi sa mi ze by sa nevahal stretnut s nejakou cudzou babou a robit s nou take(podla mojho nazoru)zvratene veci ako pisal.pripada mi to nenormalne.on mi pripada nenormalny.hovorim si ze proste su to iba jeho fantazie,kazdy nejake mame,ale...ani neviem ako sa citim.som sklamana,nahnevana,rozcarovana,otrasena.....neviem ci mam mlcat alebo povedat mu to.....netusim co robit.bola by som rada keby sa vyjadrili najmä muzi ci tiez maju take fantazie a ci ich naozaj realizuju alebo to zostava v rovine fantazie,ale aj baby ci vedia o zvlastnych praktikach po ktorych ich pritelia snivaju a ako ste na to reagovali,ked ste to zistili.....prosim pomozte mi s tym niekto,lebo sa s nim asi rozidem.....
HNUSI SA MI MOJ PRIATEL.....
amily ja ta uplne chapem ze si mu pisala pod cudzim nickom podla mna je to normalen a nech si hovori kto chce co chce ale tak najlepsie kadeco clovek zisti...
Boze je mi fakt luto co si zistila ale ak sa ti hnusi tak to bude len horsie pochybujem ze sa tvoj nazor na neho zmeni ale ak mozes napis co konkretne hladal na tom chate chcela by som vediet ci je to nieco fakt nechutne ale nech je to cokolvek bola by to nevera.
Naco si to zistovala takymto sposobom. Preco spolu jednoducho nerozpravate ved ak ste pár mate spolu zdielat vsetko otvorenost a uprimnost tolerancia a komunikacia su zakladom kazdeho vstahu.
Spehovanie sa nevyplaca. I ked by to malo byt i z jeho strany. Nuz pre mna by to narozchod dovod nebol, skor by som hladal odpovede u neho nie tu na stranke i ked dobra rada nad zlato .... hlavne nerob rychle závery moze ta to neskor mrziet
Ja viem o fantáziach svojho priateľa,ale rozhodne som ich nezisťovala,ako Ty,normálne som sa ho na to opýtala a predišla som takýmto nepríjemnostiam.Vzťah je o komunikácii,ale to isté platí aj pre sex!!Treba sa pýtať a hovoriť o túžbach,nie potajomky zisťovať..
Ale o ake zvratenosti vlastne slo? totiz niekedy aj chlapov chapem, ze zeny povazuju za hysterky, a pritom sa jedna o nejaku v podstate rozsirenu vec, len jeho partnerka s tym nesuhlasi a povazuje to za neviemaku zvratenost.
Teda dievca, ty mas teda odvahy, to sa musi nechat. Ja by som mu asi rozbila hubu. Bojim sa, ze vacsina chlapov ma nejake take predstavy, aj ked nie kazdy musi mat tie predstavy zvratene. To, ze ti zamlcal o tom svojom tajnom rande nasvedcuje, ze to este moze urobit kedykolvek a bez akychkolvek vycitiek.
ja by som ho na tvojom mieste nešetrila a rozšírila by som to medzi všetkými jeho známymi, nech vedia čo je zač, v buducnosti by si dobre rozmyslel, či niečo také ešte urobí !!!
no co ja viem. jedna vec je co si urobila (co ti nezazlievam, lebo verim,z e to bolo pod dobrym umyslom, i ked mozno by bolo lepsie opytat sa priamo a ja by somto tak robila),ale druha vec je ten fakt ktory si sa dozvedela, co je podla mna dost brutalita.. a asi aj cerveny vykricnik ktory ti vravi: zamysli sa ci chces byt s tymto clovekom...
gratulujem ze si to zvladla vidis aky su chlapi pretvarovacny je to strasne ale verim tomu ze ty najdes lepsieho si silna osoba vazne a verim tomu ze si najdes ineho a lepsieho drzim ti palce dievca
Takze...nepise sa mi to lahko.Dohodla som si s nim ´rande´.Dnes sme sa stretli.Vedela som ze bude chciet telefonne cislo, aby si mohol overit ci to nahodou nie som ja. Dala som mu kamaratkine, zahrala to dobre.Este rano som sa pytala (sama za seba),ci sa stretneme, ale povedal, ze nemoze lebo je dlho v praci,potom ma trening a po treningu ide von s kamaratmi...Poobede som mu volala este raz,ci sa predsa len nestretneme a ci nemozem ist von s nim a jeho kamaratmi, ale vykrucal sa, ze on tam aj tak dlho nebude lebo je unaveny...A tak prisiel na stretnutie v domneni ze ho bude cakat plavovlasa babika ktora splni vsetky jeho sny.Ovladat sa vie dobre,to mu musim uznat...Ale videla som ze mal v ociach strach a mozno trochu aj sok ked ma zbadal.Zapieral ako sa len dalo.Tvrdil ze od zaciatku vedel ze som to ja,lebo len ja tak pisem,a ze schvalne pisal tie kraviny,ako zareagujem, ale videla som ze klame.Navyse som pisala uplne inak ako je pre mna typicke a schvalne som robila gramaticke chyby.Snazila som sa zostat pokojna,aj ked so mnou lomcoval hnev,ale myslim ze sa mi celkom darilo.Facka sa mu vsak usla.....Za klamstvo aj za to,ze sa to snazil otocit proti mne a spravit zo mna hysterku co ho kontroluje na kazdom kroku.Na konci som vsak uz videla ze mu je to fakt luto....Ani neviem ci som v tej chvili lutovala viac seba alebo jeho.Je to zvlastne.Na jednej strane mi ho bolo luto a na druhej strane sa mi hnusil ten chudak predo mnou.Doteraz ani nezavolal.Asi nema odvahu.Poslal iba jedinu sms s textom prepac.
No moja a ako to teda nakoniec dopadlo?Nachytala si ho?Stretli ste sa?Ako reagoval?Rozisli ste sa?