HNUSI SA MI MOJ PRIATEL.....

Príspevok v téme: HNUSI SA MI MOJ PRIATEL.....
amily

pred par dnami som na jednom chate(povedze ze eroticky zameranom)chatovala so svojim priatelom.on ale nevedel ze som to ja.urobila som to z toho dovodu,ze som vedela ze on tam chodi a chcela som sa nenapadne povypytovat nejake veci ohladom sexu,jednoducho chcela zistit nieco,nejake jeho predstavy,aby som tak obohatila ci vylepsila nas sexualny zivot.nemoralizujte ma,viem ze som to nemala robit,ale robila som to s dobrym umyslom.co som sa vsak dozvedela...asi plati,ze kto sa vela pyta,vela sa dozvie...hladal tam babu na pre mna dost zvlastne sexualne praktiky.pisal ze ma babu(teda mna),ktoru lubi,preto nehlada ziaden vztah ,city,iba chce vyskusat nieco nove.citila som sa hrozne...cumela som na to ako obarena.odvtedy nemam chut stretavat sa s nim,vyslovene sa mi hnusi kazdy jeho dotyk,nemozem sa mu pozriet do oci.hnusi sa mi ze by sa nevahal stretnut s nejakou cudzou babou a robit s nou take(podla mojho nazoru)zvratene veci ako pisal.pripada mi to nenormalne.on mi pripada nenormalny.hovorim si ze proste su to iba jeho fantazie,kazdy nejake mame,ale...ani neviem ako sa citim.som sklamana,nahnevana,rozcarovana,otrasena.....neviem ci mam mlcat alebo povedat mu to.....netusim co robit.bola by som rada keby sa vyjadrili najmä muzi ci tiez maju take fantazie a ci ich naozaj realizuju alebo to zostava v rovine fantazie,ale aj baby ci vedia o zvlastnych praktikach po ktorych ich pritelia snivaju a ako ste na to reagovali,ked ste to zistili.....prosim pomozte mi s tym niekto,lebo sa s nim asi rozidem.....

amily

a neviem preco so mna mate pocit,ze som nejaka utapnuta puťka co sa boji otvorit usta,lebo to tak nie je.ja som skor ta furia co krici ked ma nervy,ale myslim ze uz som vo veku ked treba problemy riesit inak ako krikom a zbŕklo.

amily

moja zlata ruby,ja s nim nemienim zostat a uz vobec nie vydat sa zanho,ani som to nepovedala.to bola moja uvaha o 99 % chlapov na tejto planete.

Alternativa

Pisem Ti moj nazor, som vo veku Tvojej maminy, alebo babicky? U mna uz hovori chladna hlava a tiez zivotna skusenost. Vies, hovorim o "tiezvztahu", na ktory isty typ zien nikdy nie je pripraveny. A mnoho inych zien v takych "tiezvztahoch" zotrvava. To neznamena, ze ten prvy typ povazujem za nepripraveny do normalneho, bezneho vztahu. A co by som urobila ja? Byt v Tvojom veku, tak sa vyrutim nanho ako furia, to urcite. Ale radim Ti, nechat tu hlavicku vychladnut a pokusit sa o pokojny, vazny rozhovor. Chlapec musi vidiet, citit, ze taku holku len tak rychlo nenajde. Ak sa rozhodnes pre rozchod, musi vediet, ze je to on, kto kohosi vzacneho straca. Neodporucam Ti hrat tuto "hru" dalej, cize ziadne dohovaranie randenia atd. Je to vazne a tak to ries. Vyriesit sa to da.
Este jedna rada: ak si to vyrozpravate, mozno aj slzicky budu a dohodnete sa, ze zostavate spolu, musis jednu vec dokazat : ZABUDNUT tuto "epizodu" vo Vasom vztahu. A toto povazujem za veeelmi narocne, ale da sa aj to. Ak to nedokazes, tak vztah aj tak jedneho dna skoncite. Velmi Ti drzim palce, urob spravne rozhodnutie, si rozumne mlade ziena.

juliana

amily je to kruta realita je to tak 99% chlapov je takych...dobre si uvaz co urobis...ja som to sice vzdy riesila rozchodom, ale neboli to ziadne vazne vztahy,ani obrovske lasky a predsa si len o par rockov starsia...myslela som si,ze je to tym,ze si vzdy vyberam takych playboyov,ale nebolo to len tym... je taka prijeb... doba bohuzial... teraz je uz aj strasne vela volnych manzelstiev...no co ti budem hovorit...myslim,ze ak si to vydiskutujete moze to byt skoro ako predtym... a tie co ti radia, ze mas hladat ineho a rozist sa by mali pripravit nieco pre svojeho priatela a budu poriadne prekvapene kolko z nich sa da nachytat...druim palce

milli

Vedel som, že môj príspevok vyvolá trochu búrlivé reakcie. Je to väčšinou vtedy, keď sa človek dotkne niečoho pálčivého. Len ešte raz zopakujem, že moja úvaha bola skôr všeobecná, to som tam napísal, takže si to nemusíš brať, amily, všetko na seba. Teba sa týkala hlavne tá druhá časť.
Myslím, Rubi, že si celkom dobre nepochopila, čo som písal.

Rubi

Najskor som nevedela ze co to ten anal fisting je a teraz ked som si to nasla na nete tak som zhrozena,dievca ty este nad cim rozmyslas?Ved tvoj priatel je uplne zvrateny.Posli ho do vecnych lovist preboha.

dedalv

ahoj amily povedz mu otovreene ze si to bola ty naozaj fakt vyriesis tym vela veci lebo vzdy ta to bude trapit a budes mat vycitky svedomia aky je atd. porospravate sa atd uvidis bude to dobre..drzim palce

Rubi

Amily prepac mi ale uvazujes troska cudne,vazne si myslis ze lepsieho ako on nenajdes tak s nim ostanes?Zlata moja tak sa pekne vydaj za toho hajzlika a potom zacnes zakladas dalsie zufale temy ze si podvadzana atd.Preboha dievca sak si troska vaz samu seba,ja som stretla tiez kdejakych debilov a potom sa postastilo.Treba mat urcite priority a toho sa aj drzat a nie hned povedat ze vsetci podvadzaju tak ostanem s nim.To je taka hovadina ze az, tak ja vo svojej rodine nemam nikoho takeho co by podvadzal,muzi v nasej rodine maju uplne ine hodnoty nez ten tvoj priatel a spol.A nejde len o pokrvnych pribuznych ale aj tych co sa prizenili.Ja mam urcite zasady a neupustila som od nich nikdy ani ked som vkuse stretavala kdejakych hajzlikov.Stale som sla za svojim cielom ze ja raz toho spravneho muza najdem a urcite sa neuspokojim s niekym kto nema ku mne uctu,nema zabrany podviest ma...
A to ze podvadza 99 percent muzov ani zdaleka neni pravda.Treba mat oci a srdce a otvorene a nebyt spokojna len tak s hocikym kto ti pride pod ruku.A potom sa divime ze kolko je rozvodov ked takto podaktori uvazujete,tomu fakt nerozumiem.Ked mi dakto nesedi tak sa rozidem a hotovo sak aj to patri k zivotu.Je vzdy lepsie sa rozist ako sa neskor rozvadzat.A baby vazne majte troska ucty k sebe,lebo sami seba degradujete na handrove babiky ked dokazete oppustit muzovi cosi taketo.Potom si sami zahatate cestu k stastiu,ked nedate sancu niekomu lepsiemu.