HNUSI SA MI MOJ PRIATEL.....

Príspevok v téme: HNUSI SA MI MOJ PRIATEL.....
amily

pred par dnami som na jednom chate(povedze ze eroticky zameranom)chatovala so svojim priatelom.on ale nevedel ze som to ja.urobila som to z toho dovodu,ze som vedela ze on tam chodi a chcela som sa nenapadne povypytovat nejake veci ohladom sexu,jednoducho chcela zistit nieco,nejake jeho predstavy,aby som tak obohatila ci vylepsila nas sexualny zivot.nemoralizujte ma,viem ze som to nemala robit,ale robila som to s dobrym umyslom.co som sa vsak dozvedela...asi plati,ze kto sa vela pyta,vela sa dozvie...hladal tam babu na pre mna dost zvlastne sexualne praktiky.pisal ze ma babu(teda mna),ktoru lubi,preto nehlada ziaden vztah ,city,iba chce vyskusat nieco nove.citila som sa hrozne...cumela som na to ako obarena.odvtedy nemam chut stretavat sa s nim,vyslovene sa mi hnusi kazdy jeho dotyk,nemozem sa mu pozriet do oci.hnusi sa mi ze by sa nevahal stretnut s nejakou cudzou babou a robit s nou take(podla mojho nazoru)zvratene veci ako pisal.pripada mi to nenormalne.on mi pripada nenormalny.hovorim si ze proste su to iba jeho fantazie,kazdy nejake mame,ale...ani neviem ako sa citim.som sklamana,nahnevana,rozcarovana,otrasena.....neviem ci mam mlcat alebo povedat mu to.....netusim co robit.bola by som rada keby sa vyjadrili najmä muzi ci tiez maju take fantazie a ci ich naozaj realizuju alebo to zostava v rovine fantazie,ale aj baby ci vedia o zvlastnych praktikach po ktorych ich pritelia snivaju a ako ste na to reagovali,ked ste to zistili.....prosim pomozte mi s tym niekto,lebo sa s nim asi rozidem.....

amily

nemienim sa pred nim skryvat ani odkladat rozhovor,len potrebujem "vychladnut" kym s nim budem rozpravat,aby ma neovladal viac hnev ako zdravy rozum.preco si myslis Alternativa ze nie som pripravena na vztah?ako by si reagovala keby si sa dozvedela o svojom priatelovi nieco take?vyrutila by si sa nanho ako furia alebo pockala kym opadne najvätsi hnev a budes konat rozumom a nie ovladana emociami?

Alternativa

Amily,
velmi zlozite. Podla mna je rozhodujuce, ako sa Ty sama s tym vysporiadas - pre samu seba. Ci s tym dokazes ist vo vztahu dalej. A vies, co mi dava myslienku, ze na takyto "tiezvztah" nie si pripravena a mozno si typ zeny, ze ani nikdy nebudes? Citujem Ta :" odvtedy nemam chut stretavat sa s nim, vyslovene sa mi hnusi kazdy jeho dotyk,nemozem sa mu pozriet do oci." Takto Vas vztah nemoze fungovat aj keby si velmi chcela. Este jednu drobnost : Ty sa partnerovi do oci mozes pozriet a odporucam Ti urobit to. Tu nejake hranie sa na "ferovu" mysicku zalezenu v kute, ktora o nicom akoze nevie, podla mna nie je spravne.

amily

inac nemyslim si ze som ktovie ako zdrzanliva alebo neviem co,ale analny fisting nie je moja parketa a z toho je mi uz vazne zle...

amily

takze pre vas dvoch ruby a milly.s priatelom sme spolu 2 roky a samozrejme spavame spolu pravidelne.milly,tiez nemusis celu mladu generaciu hadzat do jedneho vreca.ved aj ja som mlada generacia(nemam sice 14 ci 15)ale mam 21 a stale mam iste zabrany co sa tyka sexu.rozne zvratenosti by som nerobila,lebo mi to pripada neprirodzene a zvratene.myslim,ze to nie je o veku,ale o charaktere cloveka.na ten chat som sla preto,aby som nas sexualny zivot nejako okorenila,vylepsila,ale necakala som az taky gol.....proste ma to sokovalo co by chcel...na jednej strane ma plusovy bod za to ze sa priznal ze ma babu.ale.....s tych jeho sexualnych praktik mi je zle.rozmyslam ze si s nim dohodnem rande,nech si mysli ze ide na stretko s nejakou ochotnou babikou co vyplni jeho sny.som zvedava ako bude reagovat.ale ak mam povedat pravdu,vsetci chalania ktorych poznam a aj mnoho dievcat chodia na rozne chaty a robia presne to iste.ok,ak sa s nim rozidem,kde mam istotu ze v buducnosti natrafim na chalana prave z toho jedneho % chalanov,ktori nepodvadzaju svoje baby??? a ak to robia vsetci muzi alebo aspon 99% z nich,mam pravo sudit ho?ved je ako vsetci ostatní...su tie jeho sexualne praktiky ozaj nenormalne alebo je to len vec mojho pohladu?je to uz asi jedno...lebo ma tak velmi sklamal,ze uz s nim nechcem byt...kazdy jeden jeho dotyk,pohlad by vo mne vyvolal predstavu ako robi tie sialenosti...

ivonca

POVIEM TI NA ROVINU CHLAPI TAKETO FANTAZIE REALIZUJU POZNAM VIAC LUDI CO SU AJ ZOBRATY A TAKTO SI HLADAJU SEXUALNYCH PARTNEROV NA SPESTRENIE TAK TO UROB A STRETNI SA S NIM ABY NEVEDEL ZE SI TO TY POVEDZ NECH PRIDE TAM A TAM A TY PODLA TOHO ZISTIS CI TO UROBIL ALE HLAVNE SA TAM DOSTAN NEJAKO TAK ABY T ANEVIDEL A NEPOVEDAL ZE CAKA NA TEBA

ivonca

AHOJ AMILY A PRECO SI TO NEDOTIAHLA DO KONCA ABY SI VIDELA CI TO NAOZAJ UROBI MALA SI HO NATAHOVAT NA CHATE A POTOM SI S NIM DOHODNUT RANDE A IST TAM NA TAJNASA A VIDIET CI TAM VOBEC PRIDE A KEBY SI HO TAM VIDELA TAK BY SI MU ZAVOLALA ZE SA Z DRZIS A NECHALA BY SI HO TAM VYCKAVAT A KEBY TAM UZ BOL TAK SI MU MOHLA DO KSICHTU POVEDAT AKY JE TO HAJZEL TAK TO DOTIAHNI A STRETNI SA S NIM AKO INA BABA S CHATU VELA STASTIA

Rubi

Milli ale ved mi o nej nevieme nic napriklad ani to ako dlho cakala kym sa spolu vyspali.Tak ako ju mozes sudit ked o nej nic nevies len to akeho ma priatela?Ja som so svojim priatelom rok a este sme spolu nespali ale keby som to teraz spravila tak viem ze on je chalan ktoreho som v zivote hladala.Ostala som cista pre neho,mozno sa ti budem zdat naivna ale ja verim ze s nim uz zostanem.Je to presne ten typ cloveka akeho som hladala.Ano ma aj svoje muchy ale som s tym vysporiadana ze taky je a takym aj ostane.Ma ale spusta vlastnosti ktore baba u chlapca len tak nenajde lebo vsetci vieme aka je dnes doba,skazene su uz decka na zakladnej skole on je vsak svojim zmyslanim nevinnejsi nez ktokolvek iny koho poznam,dokonca este viac ako ja a to uz je co povedat.Ked citam niektore prispevky ze akych maju baby chalanov aki su bezohladni,sebecki v sexe,zamerani len na seba tak nechapem ako mozu s niekym takym byt.Ja a moj priatel mame na vztah rovnaky nazor proste ked mame spolu vztah tak neexistuje ze by sme sa obzerali po niekom inom,proste nasa laska je posvatna a je pre nas nieco neprirodzene podvazat sa alebo co i len na to pomysliet.

milli

Áno Rubi, možno máš pravdu. Ale keby bola amily v určitých oblastiach zdržanlivá, možno bol by sa jeho charakter prejavil ďaleko skôr, pretože ak mu išlo hlavne o sex, prestalo by ho chodenie s ňou čoskoro baviť a našiel by si iný "objekt záujmu". Navyše mohla amily zostať "čistá" pre toho, kto by jej dôvery bol hodný. Možno to znie trochu hypoteticky, ale som presvedčený, že tento spôsob je najspoľahlivejší.

diablik

amily dohodni si s nim stretko cez ten chat, akoze sa bude mat stretnut s tou babenkou a s chladnou hlavou sa s nim o tom porozpravaj, on bude trochu vyvedeny z miery, pojde ti to lahsie, ak nebudes sama roztrasena.. moj nazor..