Bola som na sonografickom vyšetrení a zistili mi cystoidné ložiská 1x6mm a 7x5mm a hypoechogénne ložisko 8x4mm. Záver vyštrenia bol: kontrola o 6 mesiacov. Čo mám robiť? Čakať pol roka alebo mám ísť na vyšetrenie k ďalším doktorom?
Cysty v prsníku
AHOJ...prosim vas,pišete tam o nedostatku jodu,určiteho enzymu...čitala som aj predošle temy,ale ja mam tie cysty-na viacerych organoch,ako a čo mam uživat,pripadne kde si spravit\\\\\\\"ten flak\\\\\\\"...najviac cyst som mala-mam,na vaječnikoch,(vysušovanie injekciami),pri vchode do \\\\\\\"pošvy-operačne odstranenie 2,5cm cysty aj spolu s bartolinyho žlazou,na nadobličke,na prsiach-ale zatial sa ojavia a zmiznu,nad zubami-operačne odstranenie 1x-asi je ich viac-to netušim,radšej:O)...doteraz bolo všetko ako tak o.k,ale po 2 detoch sa to začalo komplikovat-neustale zapaly...ako keby doteraz\\\\\\\"spali\\\\\\\"a po 30,začali aktivne vyčinat...prosim poradte mi niečo,na celkove zbavenie cyst-ak to je vobec možne...mam 31-vaha 60kg-neviem ten jod sa da konzumovat-tabletkami,?diky,za pomoc
Aj ja si objednavam Yam, enzymy a začínam používať jódovú tinktúru. Ked si budete objednávať z USA môžem Vám poskytnúť môj kód aby Vám dali extra zľavu. Ja mám početné cysty a aj fibroadenóm v prsníku.
hypoechogenne lozisko je vlastne cysta??
mne tak lepi ze uz neviem co zo sebou
ja mam tiez hrcku-hypoechogénne ložisko,uz snad aj 9 rokov. pravidelne som chodievala na ultrazvuk a koltrolu. za posledny rok som citila na dotyk ze sa to zmensilo, akoby vstrebano. nedavno som bola na sono a ostala som velmi zaskocena. v podstate tomu ani nerozumiem tak ani neviem ako to napisat.doktorka na sono doporucila biopsiu a magneticku rezonanciu, pre istotu, vraj tam nema dostatok materialu, podkladov, ze to nema s cim porovnat a stavala sa k tomu ako by to bol novy nalez.tiez ma to bolievalo okolo hrcky 2-3 dni pred kramami, vtedy to bolo hmatatelnejsie a akonahle som dostala tak nebolelo a zasa to bolo menej hmatatelne. mam strasny strach s ihiel a stoho co bude
zoja, lutujem, ja nepredavam doplnky. Moje obchody na Slovensky som bol nuteny zavriet uz minuly august. Skus www.google.com, tam najdes vsetko, co potrebujes
RNG,prosim ta o mail.adresu,mam zaujem si u teba objednat enzymy a jod.mam implantaty v prsnikoch a v pravom hornom mam male cysty,velmi dobre chapem ze je to smetisko a tak by som radsej brala enzym na odstranenie uplne ako I3C.prosim ta o radu a ako si to mozem u teba objednat.moc krat ti dakujem a zelam krasny den.
RNG,prosim ta o mail.adresu,mam zaujem si u teba objednat enzymy a jod.mam implantaty v prsnikoch a v pravom hornom mam male cysty,velmi dobre chapem ze je to smetisko a tak by som radsej brala enzym na odstranenie uplne ako I3C.prosim ta o radu a ako si to mozem u teba objednat.moc krat ti dakujem a zelam krasny den.
dobry den pred rokov som bola pri gynekologovy a ten mi nahmatal 0.5 cm cystu.teraz neviem ci sa mam bat..prosim o radu Dakujem