ahojte ked sa odfotite alebo vas niekto odfoti aj vam sa zda ze ste na tej fotke dost trapny smiesny skaredy ci to kazdy bere tak seba na fotke ale pre ostatnych ludi ste asi normalny ja len ze ci to aj vy tak beriete ze ked sa vidite na fotke citite sa tam dost trapny :D
Vlastna tvar na fotkach vase nazory
a to je aky?
Jj napríklad výraz Modrá oceľ :)
jaja - po kanaloch :)))
ja mam taku depku z kamery mam pocit, ze omg!
2 bodka - tak si musis natrenovat vlastny super vyaz, ktory budes pouzivat stale :) taky, ktory t najviac pristane
jaa ked sa vidím na fotke, si poviem : bože to takto otrasne vyzerám ? už sa nikdy fotiť nebude. No fakt som na fotkách škaredá. Brácha mi hovorí, že veď si taký v skutočnosti !!! Vždy mám pocit, že budem chodiť už len po kanáloch :))
ale sú fakt ludia čo sú fotogenický. V skutočnosti nie sú ani tak pekný ako na fotkách.
Lulu2011, ja sa tiez tvarim ako hviezda :)) niekedy sa tvarim aj ako dve hviezdy :D ale aj tak to vzdy posobi velmi neprirodzene :) (tak dobre, nie vzdy, ale stava sa dost casto) :)
2bodka - fakt? no vidis to by som si nepomyslela :)) ja ked viem, ze ma fotia sa viem tvarit ako hviezda najvacsia :D :D :D
Lulu2011,
no u mna su skor momentky lepsie :) lebo ked viem,ze ma fotia, vzdy nahodim usmev ala debil :D a to sa snazim byt velmi prirodzena :) kysla smotana vyzera lepsie
peta - kazdy vie byt fotogenicky len treba vediet ako na to, najhorsie su momentky, tam clovek moze vyzerat vyslovene ako idiot
..no ja som cisto nefotogenicky typ, myslim si, ze v reale vyzeram celkom pekne a na fotkach to nie som ja... a niektori to maju naopak... zavidim fotogenickym ludom, ale zase enjak ma to netrapi... len asi nebudem mat vela peknych fotiek na stare kolena :)