ahojte ked sa odfotite alebo vas niekto odfoti aj vam sa zda ze ste na tej fotke dost trapny smiesny skaredy ci to kazdy bere tak seba na fotke ale pre ostatnych ludi ste asi normalny ja len ze ci to aj vy tak beriete ze ked sa vidite na fotke citite sa tam dost trapny :D
Vlastna tvar na fotkach vase nazory
Zrkadla v tescu su este v pohodicke..ja neznasam tie v Orsay-i...to je strach a hroza..vzdy sa zlaknem sama seba..:-D
No ja mám skôr opačný problém. Že na fotkách vyzerám ako nejaká pomaly modelka. Proste mi to aj iní hovoria a vidím to aj sama. Baví ma fotografovanie a nakoľko najviac dôverujem sama sebe, takže sa aj sama zvyknem najčastejšie fotievať. No a fakt, neviem - či je to tým, že som natoľko uvoľnená, že sa fotím sama, nikto ma neruší, mám pohodu a tak...no na tých fotkách to aj potom vidieť. Fakt som krajšia na fotkách než potom možno v reále, v skutočnosti. Inak koľkí by ma možno ani nespoznali, ale zas tí - čo ma dobre poznajú, tak povedia hneď, áno - veď si to ty. Oni ma poznajú hneď. Lenže kto ma možno pozná len z fotky a potom naživo, tak akoby nechceli veriť, že som to ja :))
A pritom sa nemaľujem a podobne. Takže som tam realistická.. Lebo zas toto vidieť aj na modelkách - keď ich zoberie do rúk profesionálny tím a vykúzlia z nej pomaly "bohyňu" tak tá baba v reále nenamaľovaná a tak vyzerá ako šedá myška..
peta - proste cisty meme komiks :)
no myslim ze toto je zakomplexovanost....
..baby, zabili ste to :DD to ako keby som pisala ja...presne tie iste pocity-hlas, kabinky v tescu, hm, zrkadla na balkone...este dost krute su aj zrkadla v aute :D
to je dobre na financny rozpocet, ja tiez potom vratim haldu veci, tam kde maju dobre zrkadla idem aj do minusu :( keby toto vsetci obchodnici vedeli nikdy by nedavali sproste neonove svetlo a zrkadla z kazdej strany do kabinok :p
Presne :DDD tabletky na ukludnenie, trefa. V obchodoch sa citim ako stokilova, dostanem depku a uz ani nemám chuť nakupovať.
aj ja mam doma take zrkadlo si vravim omg nemusim chudut krasavica ako vysita a potom idem do Tesca do kabinky a je mi na odstrel, mali by tam mat nejake tabletky na ukludnenie na stoliku
Zrkadla si treba vyberať podľa toho v ktorom si najkrajsia:) jedna kamoska ma super zrkadlo kde vyzerám o tri kilá ľahšia. Take by mali predpisovat anorektickam :D