Vlastna tvar na fotkach vase nazory

Lulu2011

ja si myslim, ze mam taky umierneny hlas a moj muz vravi, ze mam cisto ucitelsky, ze mna si kazdy hned vsimne a on moze kricat na nasho syna kolko chce a nepocuje ja zaručím a na doraz je pri mne, stale len pocuvam, pouzi svoj ucitelsky hlas :))

Lulu2011

2bodka - myslim, ze kazdy ked sa prvý krat pocuje niekde nahrany, tak sa inych pýta, ci ma taky na pi.. hlas aj naozaj :))

hudsonhawk

Presne. Ked som počula svoj hlas išla som sa schovať do kanála. Taký vysoký pisklavy. Pritom ten co počujem je hlbší.

2bodka

Lulu2011, alebo je to tym, ze tvoj hlas pocujes skreslene, lebo ho mas "blizko" usi ale akonahle ho pocujes na videu, je to hruza :D

teda inak si to vysvetlit neviem :) ale na kazdom videu mam hlas uplne iny nez ako ho vnimam ja :) pritom ostatni ho maju vzdy rovnaky :)

Lulu2011

jaja - vsak v backham dobre robi...ale musi to byt stres ved t paparazzi su vsade, aj inak je vela fotena, ale ja by som robila to iste, nevidim dovod vyzerat ako debo :D

jaja...

2bodka- presne ako ja. Aj ja keď si počujem vlastný hlas som zhrozená.

Inak ktovie, kebyže niekde uvidím navlas rovnakú dvojníčku ako ja, či by som ju spoznala, že " aha veď to som ja "

Lulu2011

2bodka - presne! ja som sa prvý krat pocula v kazetaku mi vyhrkli slzy, ani neviem preco a mraz po chrbte, ze do prdele, kto to mluví! :)))

kazdopadne z toho vychadza, ze clovek ma rad svoj vlastny svet a svoje ruzove okuliare :))) cez ktore je super :D

2bodka

alebo uplne zaujimave je, ked si nahrate svoj hlas? ten sa vam zda normalny? ja mam pocit, ze vsetci naokolo maju hlas normalny a ja ako pako :)) a kazdemu sa moj hlas zda byt normalny, taky aky skutocne je, to ked mam takyto hlas v skutocnosti, tak idem hladat najblizsi kanal :D

jaja ...

doplním ešte, že raz som čítala ako sa fotí viktoria backhem : každý milimetrík na tvári a tele má naštudované ako sa tváriť a stáť. Napr. ona sa nikdy neusmieva, lebo vie že jej to nesvedčí. Ak má ruky v bok, čo je dosť často, tak je ruka až na bedrovom klbe a prsty smerujú nadol a nie rovno..no každá mimika naštudovaná.

inak mám kamošky, ktoré sa doma asi veľmi často fotili a skúšali čo im pristane, lebo na každej fotke mávajú rovnako otočenú hlavu, rovnako úsmev, pohľad - každý detail. Na každej fotke sú rovnaké ako cez kopirák !! a ked urobí niekto momentku, vyvádzaju ako zmyslov zbavené, že neboli prichystané :))