Co stym.. co si myslite o zene..

Príspevok v téme: Co stym.. co si myslite o zene..
fero11111

co si myslite o zene je to kamoska ktora sa vyspala s chlapocm o ktorom vedela vie ze ma dievca i ked ju oklamal ze nema a naivne uverila potom jak sa nato prislo ze ju oklamal este ho obhajuje viac menej a povazuje to za smyknutie jedno udajne len maznanie a hranie sa ... bolo rad by som vedel nazor co si otom myslite dakujeeeeeem :)

fero11111

tebe sa nechce spat ci co ? bo mne uz ocka klipkaju nj pozemstan :) vy idete nonstop a netes sa neni naco len sa namotes a co stym?:)))

fero11111

ked tam budes aj ty neni problem :))) a to nieje podplacanie len ponuka dobre a uzitocne straveneho vikendu hehe to by ti tam hore preslo neboj nic zacneme pesnickou nebo peklo raj aby sa nepovedalo od Darinky a skoncime aj tak len vtom siedmom neby :D uvas hore tak co neboj sa vratim ta celu a neporusenu aj perie ti nacancam :D

( inak len sranda hej nebrat vazne)

fero11111

odpadnem:D a nejaky milion nazvys tam nemate? abo aspon cisla sporty na 14 dni dopredu a slubujem ze kazdej kupim perie :D take pekne nacancane hehe co ty nato beries?+ vikend somnou umna doma s vinkom pozrieme nejaky dobry film navarime si pokecame :)) vies taky bezny klasicky pozemsky zivot hehe aspon si oprasis stare zlate casy

anjelik *

Aaale, bežné problémy. Niektorí pelichajú, niektorí zvažujú , že umelé perie...ja ti teda neviem, stojí to kopec peňazí a nevydrží to. Inak bežná nuda. To vieš,tu sa už také *pozemské* veci nerobia...:oP Tak nič moc na riešenie, len stále dozor, kde aký pozemšťan čo vystrája..:o)))