Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Co stym.. co si myslite o zene..

Príspevok v téme: Co stym.. co si myslite o zene..
fero11111

co si myslite o zene je to kamoska ktora sa vyspala s chlapocm o ktorom vedela vie ze ma dievca i ked ju oklamal ze nema a naivne uverila potom jak sa nato prislo ze ju oklamal este ho obhajuje viac menej a povazuje to za smyknutie jedno udajne len maznanie a hranie sa ... bolo rad by som vedel nazor co si otom myslite dakujeeeeeem :)

fero11111

jej anjelik daj cislo ti zavolam :))) a posepkam do uska dalsie klebety hehe

a uvas v robote nejake novinky? isto tam hore mate plno news :))

fero11111

tato priam ukazkovo :)) ale ten chlap aky vie byt sviniar ked ju oklame ... a nakoniec jej do ksichtu klame aj jej aj tamtej ... na hlavu a inak setci sa pozname :) hehe

anjelik *

S tým ťažko niečo narobíš..Je to jej život a má právo si s ním naložiť ako ona sama uzná za vhodné. ;o)

fero11111

ja sa rad odbavujem na inych hehe hlavne na zene

no ale spet k teme ano aj to je pravda ze sa mam starat o seba :)a preco ? zalezimi nanej a vedel som kde to pojde a kam to zajde a ze ju len oklame ... hehe a tak sa aj stalo oklamal a aj tak si snim pise vola ... proste na hlavu

fero11111

hmmm no teda no ok :D dik za odpovede a jj som po grilovacke unaveny ale neda mi to viem to dost dlho ale nejak nto neviem zabudnut tak ma zajimalo co si otom myslite horsie je to ze spolu setci robime v jednej robote:)

anjelik *

Ferko , mňa skôr zaujíma, prečo potrebuješ riešiť iných ľudí? Rozumnejšie by snáď bolo zaoberať sa sám sebou a nie sa *odbavovať* na cudzích. :o)