Psychológ / psychologička ZV, BB

lilana

Prosím Vás , chcela by som poprosit o kontakt na doktorku Popovu. Ja ju nikde neviem po internete najst. dakujem lila

Ema 80

Moja kamaratka bola uz davnejsie u pana Kolesara, ktory ma ambulanciu v BB, cast Radvan. Vekmi si pochvalovala pre jeho profesionalny a ludsky pristup.

lenka lenka

Tiez by som poradila Popovu, ale teraz sa uz asi vola inak. Aj ked ma prevapil jej vek vypada na 20 ale asi bude mat viac. Ale mne pomohla po rozvode som myslela ze to sa bude so mnou este dlho tahat, ale musim povedat ze vdaka jej pomoci a radam som to prekonala celkom rychlo. Bola velmi empaticka, venovala mi dost casu.spokojnost.

Shimi

Ja mozem odporucit Dr. Popovu, venovala tolko casu kolko som potrebovala. Bola ochotna riesit aj cez skype, alebo telefon. Super pritup, mna velmi namotivovala... Dakujem a vrelo odporucam

Martina284

Ja mám dobrú skúsenosť s psychológom BBPSYCHOLOG.SK Pomáhal mi kedysi pri zvládaní problémou s manželom, ktorý sa liečil ako patologický hráč v Banskej Bystrici. Po rokoch stále fungujeme spolu aj vďaka spoločným stretnutiam ktoré sme tam mali. Manžel sa najprv bál, ale potom bol spokojný. Susedkyn brat bol uňho na informačnom pohovore, ale po zhodnotení stavu mu doporučil liečenie gamblerstva na OLÚP Predná Hora, kde sa liečia už veľmi vážne závislosti.