Psychológ / psychologička ZV, BB

Veronika_27

janzv, MUDr. Bahledovú odporúčam, ak potrebuješ psychiatra, ak máš vážne psychické problémy, ale ak sa len potrebuješ niekomu vyrozprávať, dostať objektívnu radu, tak by som ju neodporúčala, lebo v tomto smere s ňou nemám dobré skúsenosti. To neznamená že nie je dobrý doktor, ako píše psycholog1, je kvalitná psychiatrička, ale mne ohľadom problémov v mojom osobnom aj pracovnom živote nepomohla vôbec, vždy navrhovala niečo ako "únik" z danej situácie na miesto jej riešenia.

aja23

Ak hľadáš psychológa a psychoterapeuta v Banskej Bystrici a preferuješ skôr muža, súkromnú prax v BB otvoril tiež J. Záskalan. Poznám ho ešte z čias keď robil v ambulancii na Fakultnej nemocnici a tiež na oddelení.

psycholog1

Ahoj,
ja mám celkom pozitívne skúsenosti so psychiatrickou klinikou, kde je doktorkou pani MUDr. Bahledová, ambulanciu má vo Zvolene pri lekárni U spasiteľa, na nete nájdeš konkrétnu adresu. Je to žena okolo 30 rokov, veľmi milá, je pravda, že nie vždy je dochvíľna, hoci si zákazníci platia na hodinu 5e, ale často je volaná na vážne prípady, takže to môže byť aj tým.

Megan212

Psycholog zvačša objednáva preto nedochádza k stretávaniu pacientov. Ja tam chodím 2 roky a vždy som sa maximálne mínala s tým čo končil. Chodím k jednej do BB ale neodporučila by som ti ju,príde mi taká zastaralá a všetko rieši len predstavami. Počula som dobré hodnotenia na Z. Kochaníkovú je z BB, tak skús ju. Tiež som rozmýšlala že zmením moju.