Bude ma nenavidiet? Respektive je to vhodne?

Príspevok v téme: Bude ma nenavidiet? Respektive je to vhodne?
janzhor

dobry den , chcem sa vas opytat, chodil som s frajerkou dva roky s prestavkou lebo ma raz nechala a bola s inym potom sme sa dali zas dokopy , ma 18, v 16 stich uz som bol ja jej 6. chalan s ktorym , no uprimne povedane nieco mala , sexualny partner som bol ja jej druhy ale s dalsimi piatimi robila take veci ( lizal ju , ona mu vyhonila a tak s vacsinou aj len tak nezavezne) na to ze mala cerstvych 16 je to strasne podla mna vela , takisto bola uz rok tuhá fajčiarka , ked som to pozistoval strasne som sa zlakol ale odnaucil som ju fajcit a bola pomerne rok aj verná az na tie pokusy... casto pije, vonku je kazdy bozi den do noci a v 17 stich ked som nevedel ze bola 20 x opita tak ani raz ... proste totalne nechapete asi ako som s takou babou mohol chodit ... no ja som chodil lebo mi strasne na nej zalezo, a chcem sa opytat toto , uz s nou nechcem mat nič fuj , ale zalezi mi na jej osude mam kontakt na facebook na jej maminu , tá keby vedela s otcom ako žije tak urcite sa mnoho veci zmení a pomožu jej nech z nej nieje taka troska ... lenze oni nevidia aka je troska ,
a otazka znie : Bude velmi zle ak napisem jej mamine presne taketo nieco co pisem tu co vsetko zazila ? Nech vidi co ma za dceru a nech su na nu prísnejší a nech sa zobudia a nenechaju si nicit takto dceru. Viem ze ma bude ona nenavidieť, ale konec koncov by jej prisnejsi rodicia v zivote dost pomohli.
čo myslíte mam jej mamine napísať ? predsa len zili sme spolu rok aj pol a zalezi mi na jej osude aj ked s nou si uz nechcem skrizit cesty..
urcite by to pomohlo lebo rodicia su krestansky zalození, len nevidia co sa deje...

Simonella

Nic im nepis, len sam sebe uskodis zbytocnymi problemami, mozno aj s jej rodicmi ze co sa staras. Ma uz dost rokov a vlastny rozum, tak nech ho pouziva sama. Kasli uz na nu, nedopadne dobre dievca. Mozno o rok ako nejaka tehotna fetacka.. A ked ti na nej az tak velmi zalezi, tak im skus napisat, ale anonymne. Nevytahuj tam nijake konkretnosti, aby im (a hlavne jej) nedoslo kto to pisal..
Ale ja osobne by som kaslala na to a na nu. Ruky prec od takych.. Ma svoj rozum. Zi si svoj zivot..

Betka132

Kebyze jej mamke napises, tak sa tym len dobre strapnis. Ked ti na nej zalezi ako pises, tak ju nechaj zit svoj zivot. Ak mala uz v 16-ke za sebou sex. skusenosti so siestimi, je to sice dost, ale je to jej vec. Ak chce takto zit, tak ju tak nechaj, nech si uziva. Vsak co je teba do toho. Moj byvaly pisal mojej mame na mna tiez vselijake ohovaracky, ze som kurva, psychicky narusena a pod. a ona to ignorovala. Pozna ma cely zivot, vie aka som. Nezatrati ma len kvoli tomu, ze nejaky debil o mne tara somariny.

Mrska Silvuska

riamia - sorry, ale nesúhlas. ja som tiež z rozvrátenej rodiny a takto som sa nesprávala ani ako pubertiačka...
janzhor - ked si s nou zil rok a pol, preco si vtedy rodicom "neotvoril" oci? preco to chces robit teraz?

riamia

Najskôr bude problém v jej rodičoch, toto robia decká z rozvratenych rodín, len výnimočné je to preto že decko ma takú povahu. Takže to čo chces spraviť by jej nepomohlo. Zvláštne že si s ňou bol tak dlho a nevieš prečo sa tak chová.

ali1

neriskuj... nech ta uz nezaujima.

Co ked jej to dnes napises a zajtra uz budes mat podpalene auto,vykradnuty byt alebo nejaka ina horisa vec? dnesna mladez a ludia su schopni vsetkeho...neriskuj,lebo tvoja byvala si na pomste necha sladko zalezat...

neries....mama jej to moze povedat a co ked jej ujde z domu ,zacne sa predavat aby sa uzivila nebodaj nejaku spolocnicku prachatym muzom?mysli skor na horsie,nebud si isty ze by jej to pomohlo

jahodka123

Nechaj to tak prosím ťa, lebo ťa bude tak nenávidieť, že si to budeš potom vyčítať. Aj ja som mala prvý sexuálny zážitok v 14-tich a prvý krát som sa opila v 13-tich a tiež som bola každý boží deň vonku. Či bolo plus 30 alebo mínus 10. A každý piatok na mol... Síce som nemala tolko sex. partnerov ako ona a netromfla som ju (ani sa nechystám) ani doteraz - teraz mam 26, ale nie je zo mna žiadna troska. Puberta prešla, spravila som dobrú školu, mám 7 rokov dobrú prácu a všetko je v poho. Nestresuj....

janozhor

no, dobre rozhodol som sa ze nenapisem len z toho dovodu nech ma ona nenavidí aj ked po tom čo mi spravila by mi to mohlo byt jedno , ale ona potrebuje pomoct a nikdo jej nepomoze ... bohuzial bude zit ako bude uz s tym nespravime nic len ,ona, ked bude chciet ... a my sa mozme prizerat ako sa dalej nici..