Bude ma nenavidiet? Respektive je to vhodne?

Príspevok v téme: Bude ma nenavidiet? Respektive je to vhodne?
janzhor

dobry den , chcem sa vas opytat, chodil som s frajerkou dva roky s prestavkou lebo ma raz nechala a bola s inym potom sme sa dali zas dokopy , ma 18, v 16 stich uz som bol ja jej 6. chalan s ktorym , no uprimne povedane nieco mala , sexualny partner som bol ja jej druhy ale s dalsimi piatimi robila take veci ( lizal ju , ona mu vyhonila a tak s vacsinou aj len tak nezavezne) na to ze mala cerstvych 16 je to strasne podla mna vela , takisto bola uz rok tuhá fajčiarka , ked som to pozistoval strasne som sa zlakol ale odnaucil som ju fajcit a bola pomerne rok aj verná az na tie pokusy... casto pije, vonku je kazdy bozi den do noci a v 17 stich ked som nevedel ze bola 20 x opita tak ani raz ... proste totalne nechapete asi ako som s takou babou mohol chodit ... no ja som chodil lebo mi strasne na nej zalezo, a chcem sa opytat toto , uz s nou nechcem mat nič fuj , ale zalezi mi na jej osude mam kontakt na facebook na jej maminu , tá keby vedela s otcom ako žije tak urcite sa mnoho veci zmení a pomožu jej nech z nej nieje taka troska ... lenze oni nevidia aka je troska ,
a otazka znie : Bude velmi zle ak napisem jej mamine presne taketo nieco co pisem tu co vsetko zazila ? Nech vidi co ma za dceru a nech su na nu prísnejší a nech sa zobudia a nenechaju si nicit takto dceru. Viem ze ma bude ona nenavidieť, ale konec koncov by jej prisnejsi rodicia v zivote dost pomohli.
čo myslíte mam jej mamine napísať ? predsa len zili sme spolu rok aj pol a zalezi mi na jej osude aj ked s nou si uz nechcem skrizit cesty..
urcite by to pomohlo lebo rodicia su krestansky zalození, len nevidia co sa deje...

m,mlk

každý žije svoj život ako chce. Ak sa ti zdá, že niečo v jej výchove zlyhalo a ona je len obeť okolností, je to možné. Avšak má vlastný rozum a nikdy nie je neskoro zmeniť sa. Musí však chcieť ona sama. Ani ty, ani jej rodičia ju nezmenia a neposunú na inú cestu. Môžete jej pomôcť, ale v prvom rade musí chcieť ona sama. Kým nechce, ste v tomto bezmocní.

alibi

ano bude to velmi zle. ak by si napisal jej mame mala by ta prist kopnut do hlavy. to co je medzi vami si rieste so sebou rodicov do nicoho netahaj.bolo by to trapne a ubohe.

vebe

Nieco mi v tom co pises nesedi - neviem si predstavit, ze si starostliva matka nevsimne, ze jej dcera je tuha fajciarka a bola niekolkokrat riadne opita. To kam teda isla 16-17 rocna dievcina, ked nie domov. Nema podla mna zmysel pisat jej rodicom, mohli by to brat ako tvoju posmtu, ze uz s nou niesi. Cele je to pre mna skor na zamyslenie. Podobne som sa zamyslala, ked bol syn v maturitnom rocniku a popisoval svoje zazitky z dozvukov a roznych oslav 18-tich narodenin.Neviem si predstavit, ze by som neriesila opilectvo svojich dospievajucich deti.

janozhor

tak hej nakoniec asi nenapisem , ale neni mi jedno ako sa bude mat , a viem ze vychova by jej pomohla ... neviem asi to je beznadejny prípad ... a pomoct uz nedokazem . :(

Dadula56

No...prisni rodiacia. A teraz mi povedz co si myslis, ze spravia?Zamknu ju doma?Zmlatia ju?Budu do nej hucat, aby to nerobila?Vyhodia ju z domu?Myslis, ze to pomoze?Skor to len uplne znici vztahy v rodine. Nie je to tvoja starost. Navyse, ak by ti rodicia boli taki strasne starostlivi a moralni, pochybujem, ze by toto vychovali. A ak ano, tak ako je mozne, ze si nevsimnem, z emoja 16 rocna dcera fajci(nielen cigarety) a je vonku do noci?To si ako mozes nevsimnut, ked si rodic?Podla mna to dobre vedia a je im to jedno alebo to uz vzdali. Moji rodicia si v puberte vsimli uz ked som prisla domov tak, ze niekto stal 2 metre odo mna a fajcil a hned to vysetrovali, ci nahodou nefajcim. A to som nikdy cigu v hube nemala.

Dadula56

Aj keby si im to rovno napisal, pochybujem, ze si s 18 rocnou poradia. Je za seba uz zodpovedna, zakonne je uz dospela, tam uz je neskoro na hocico. Ale to je len moj nazor.