Zavidim tehulkam..

Príspevok v téme: Zavidim tehulkam..
Demelia

Ahojte. S manzelom sme sa pokusali o babo, ale potom mi zacal haprovat menzes. Vlastne ten mesiac ako sme si robili babo, tak som nedostala.... myslela som si, ze som v tom...ale test bol negativny. Bola som na vysetreniach aby zistili preco to nemam... vsetko som mala ok, aj sono, aj krvicku. Teraz beriem nejake homeopatika a cakam kedy to dostanem, doktorka povedala, ze to pride samo, lebo vraj som v poriadku, ze ani ona to celkom nechape... Tak cakam, je mi vsak nesmierne luto ze nemozeme teraz pracovat ani na babatku. Kopec znamych je tehotnych, aj svagrina...a mne je smutno, ze nam sa nedari. Zoziera ma to, manzel hovori nech to tak neberiem, ze ked sa moje telo spamata tak pojdeme na to, ale tak ja by som tak chcela aby to uz bolo. Zavidim proste tehulkam ich bruska a to ze sa stanu maminkami....ked ja neviem kedy tou maminkou budem a ci vobec sa nam to podari :-(

Demelia

Tak dnes som to dostala, som vytesena ako blcha.... kamoska mi nasla aj homeopatika jedneho - vraj pomohol aj jej sesternici otehotniet, tak to skusim s nim :-)

Ivka 1 dakujem, skusim toho homeopatika nakoniec, ale dakujem za zaujem a cas :-)

Allica zo Za

Najdi si Dr.Jonáša z Maňe,či z Čaty a on Ti na 100% pomôže,zisti Ti presne plodné dni,naša sesternica mala len 2 v roku a trafil to.

Demelia

Tak tu som, bola som na dovolenke.

Pan D. urcite nebudem platit vestcovi :-) Minule som citala o tychto pripadoch a skoro som odpadla ako niektori ludia v zufalom stave uz veria hocicomu.

Ja som v pohode, trpezlivo cakam...aj ked rada by som to nejako urychlila.
Ivka 1 poslala som ti dnes mail, budem rada ak mi poradis nejako :-)

pan d.

To treba ist za nejakym vestcom, zaplatit mu cirka dvadsat tisic korun a on tomu dopomoze. Ze vraj do dvoch tyzdnov budes tehotna. Akurat, ze ten, co to na nete napisal, povedal, ze jeho zena po tych dvoch tyzdnoch neotehotnela, akurat vyhodili peniaze von oknom.
Ja sa ti ani necudujem, ze chces byt tehotna, lebo deticky su slnkom zivota:D