Zavidim tehulkam..

Príspevok v téme: Zavidim tehulkam..
Demelia

Ahojte. S manzelom sme sa pokusali o babo, ale potom mi zacal haprovat menzes. Vlastne ten mesiac ako sme si robili babo, tak som nedostala.... myslela som si, ze som v tom...ale test bol negativny. Bola som na vysetreniach aby zistili preco to nemam... vsetko som mala ok, aj sono, aj krvicku. Teraz beriem nejake homeopatika a cakam kedy to dostanem, doktorka povedala, ze to pride samo, lebo vraj som v poriadku, ze ani ona to celkom nechape... Tak cakam, je mi vsak nesmierne luto ze nemozeme teraz pracovat ani na babatku. Kopec znamych je tehotnych, aj svagrina...a mne je smutno, ze nam sa nedari. Zoziera ma to, manzel hovori nech to tak neberiem, ze ked sa moje telo spamata tak pojdeme na to, ale tak ja by som tak chcela aby to uz bolo. Zavidim proste tehulkam ich bruska a to ze sa stanu maminkami....ked ja neviem kedy tou maminkou budem a ci vobec sa nam to podari :-(

Ivka 1

Demelia napíš mi na mail : siveta@orangemail.sk , veľmi rada Ti poradím. Pred štyrmi rokmi mi písala tiež jedna 42 ročná pani,ktorá mala podobný problém ako Ty. Dali sme hormonálny cyklus do poriadku a dnes sa teší z trojročného dievčatka.

Dadula56

Demelia, neviem, ci toto bude napomocne, ale obcas sa stane to, ze vyvolavacka by nezabrala, mozno preto ti ju nepichla. Ak maternica nema dostatocnu vystelku, tak nema z coho ten menzes byt. Mne davali na vyvolanie a neprislo mi to aj tak. Mohlo sa stat to, ze stresom si si narusila hormonalny system. Ale hlavne sa teraz nestresuj, ono sa to upravi. Tie lieky, podla mna, ti dala na to, aby ti umelo nastartovala cyklus. Ja by som na tvojom mieste sla za nou znova, malo by sa zistit, ci mavas ovulaciu, to je klucove(neviem, ci to zistovali).A hlavne pokoj, vsetko bude dobre.

Demelia

No trochu som to skomolila.. doktorka mi predpisala Agnucaston - to je gynekologicum, okrem toho mam aj alchemilku, a nejaky produkt s nej. To som si kupila sama. Kamoska mi radi zmenit gyndu, lebo ja som k nej isla prave preto aby tento problem - ze nemam menzes, so mnou riesila. A ano robili mi aj hormonalny profil - velky. A mam vsetky hodnoty v norme, aj prolaktin. Ja som bola v tom, ze urcite mi pichne vyvolavacku, ale povedala, ze mam cakat, ze to dostanem a ze nech pridem za dva mesiace na kontrolu. Ze skor nemam chodit. Tak je mi to divne, neviem ci je to normalny postup. Nechcem pani doktorku ociernit, ale podla mna by to mala razantnejsie riesit. Hlavne ked vie, ze by som velmi chcela deticky.

Ivka1 bola by som rada ak by si mi poradila nejake pripravky prirodne na upravu cyklu.
Marulka podla mna som si mozno urobila nejaky blok, ze som myslela moc na tu vyrobu babatka, mozno som tak velmi chcela az sa to cele pokazilo. Teraz som dost nestastna za ten menzes, bo podla mna to nie je normalne, ked to takto meska.... :-( Ale mas pravdu, dolezita je aj pohoda mysle, hlavne nestresovat :-)

Ivka 1

Demelia veľmi rada Ti pomôžem ak budeš chcieť. Mám veľmi dobré skúsenosti s prírodnými produktami. Najprv je potrebné dať do poriadku hormonálny cyklus ,ktorý máš rozhádzaný , prečistiť telo a doplniť živiny. Takýmto spôsobom sa pomohlo už viacerým ženám a podľa mojich posledných informácii sa narodilo už viac ako 300 bábätiek. Len si prosím nezúfaj,to Ti neprospieva. Niekedy sa nedarí aj preto,že to veľmi veľmi chceme . Dostávame sa tak pod psychický tlak.Neboj aj Ty budeš maminou. Som o tom presvedčená.

marulka

Demelia,
gynekologicka by ti mala pichut agolutin, je to tzv. "vyvolavacka", tym menzesom sa naozaj netrap...samozrejme ak si v posledom cake nejak vyrazne neschudla, potom by to bolo uplne cosi ine a tvoj problem by spocivam v inom,..Urcite vsak chod za svojou gynekologickou, jej praktiky su prinajmensom "zvlastne" ... Co ti len naozaj teraz mozem odporucit je ziaden strs a uvolnenie, na menzes to VELMI ALE VELMI VPLYVA, skus sa samej seba opytat, ci si nebola v poslednom case pod tlakom, ci stresom, mnohe by to vysvetlilo.
Prajem pokoj do duse :)))

2bodka

Hm, to je zvlastny pristup.. A nepovedala ti do kedy mas cakat? Lebo cakat sa moze tyzden, dva ale potom uz by asi mala prist vyvolavacka... Pride mi dost zvlastne cakat dva mesiace...
Neviem kedy si bola u nej naposledy, ale je dost mozne, ze tym mysela pockat tyzden-dva a nevie, ze cakas uz dva mesiace. Ak je to tak, chod na kontrolu. Inak by som jej aspon zavolala a informovala sa. Lieky ti dala brat na ako dlho? A odkedy gynekolog predpisuje homeopatika? :) To mi je nejaka novinka :) Pokial viem, bezni lekari homeopatika nepredpisuju.. Alebo si si zakupila sama?

Demelia

2bodka, ja som si myslela tiez ze mi pichne ale poslala ma pred tym na sono a ze mi stupa endometrium, tak ze by to malo prist samo... vraj mam cakat. Neviem ci jej prakticky su uplne v poriadku, nevyznam sa v tom. Mam 27 rokov a menzes som mavala vzdy pravidelne, sice nie kazdych 28 dni ale tak v rozhrani 30 - 33 urcite.