Otazka?! Tehotenstvo?

Príspevok v téme: Otazka?! Tehotenstvo?
otazockaja

mam taku otazku ze meska mi menzes spravila som si 2 testy jedna visla strasne slaba ta druha ciara druhy krat uz lepse viditelna odost.bolas om aj u gynekologa no brali mi len krv .otazka znie mozu to vidiet aj cez vysetrenie tie prve tyzdne alebo len ked mi beru krv a podla toho? lebo islasom kvolitomu tam nebola tam oja gynekologicka lae nejaky starec , somsa ho spytala ze ci teda som tehotna ked ma vysetril pvoedal chodte sestricka vam zobere krv na to bolo vsetko, len chcem vediet ze ci teda on to mohol vidiet alebo este nie?! lebo podstate polku veci vobec nepochopil teraz vobec neviem co je jak je?

deniki

Aká si múdra Nela :-)

Sex je prirodzený, kde to strkanie kliešťov a všelijakých nástrojov nie.
ja keď som bola tehotná, tak zvnútra ma nikdy nevyšetrovali, až keď som išla rodiť!!!

Nela41

Myslím, že si theotná :) a určite ti nemôže spôsobiť potrat preboha :D to by potom mohol spôsobiť aj sex ;)

otazockaja

idem utorok zase takze utorok povedia vysledok ale ked chcem vediet cim skor vysledok staci zajtra tam poobede zavolat. co urcite budem nebudem cakat do utorka

deniki

Keby ti niečo spôsobil, už by si mala následky. Podľa mňa určite tehotná si, máš zvýšené HCG. Kedy budú výsledky??