Otazka?! Tehotenstvo?

Príspevok v téme: Otazka?! Tehotenstvo?
otazockaja

mam taku otazku ze meska mi menzes spravila som si 2 testy jedna visla strasne slaba ta druha ciara druhy krat uz lepse viditelna odost.bolas om aj u gynekologa no brali mi len krv .otazka znie mozu to vidiet aj cez vysetrenie tie prve tyzdne alebo len ked mi beru krv a podla toho? lebo islasom kvolitomu tam nebola tam oja gynekologicka lae nejaky starec , somsa ho spytala ze ci teda som tehotna ked ma vysetril pvoedal chodte sestricka vam zobere krv na to bolo vsetko, len chcem vediet ze ci teda on to mohol vidiet alebo este nie?! lebo podstate polku veci vobec nepochopil teraz vobec neviem co je jak je?

otazockaja

hovorim bol nejaky iny :-/ druhy ,nevedela som ze moj ama dovolenku tam ich je aj 4 ia su vzdy iny nno dneska moja vzdy tam bola ma dovolenku tak som povedal aze uzs om na rade som tu uz ostanem! jaj to mi ani nehovor ze moze vyvolat potrat aj :(

deniki

Aj tehotné ženy dostávajú menštruáciu.
A inak, ako to že ťa ten doktor vyšetroval? Do tehotnej ženy sa nemá čo strkať, môže to vyvolať potrat. Hneď ťa mal poslať na odber.

otazockaja

hmh sak prave to ale mi nikdy nemeskali raz aj to len ne celych dvad ni lebo na vecer prislo. takze vobec nechapem aj testy som sis pravila a visli pozitivne.no ale zase tvrdil ze to len zisti ked mi beru krv neviem vazne :-/sak to ze radovat sa moc nechcem teda dneska ma to cele sklamalo mozem tak povedat..cakam na vysledok uz len-.
dakujem

BcMia

Uvidíš podľa výsledkov. Neteš sa radšej predčasne, aj keď myslím že dva pozitívne testy a neprichádzajúca menštruácia sú celkom fajn znamením. :) Držím palce aby ti to vyšlo :)

sasenka01

Ak gynekolog videl, ze dostanes menstruaciu, tak sa neraduj radsej predcasne. Gynekolog myslim vie urcit podla hrubky vystelky maternice, kedy dostanes menstruaciu.
V kazdom pripade ti drzim palce, aby si tehotna bola, ked si to zelas :)

otazockaja

sak som strasne zvedava od dneska si neviem co mysliet kedze on mi este aj tvrdil ze menzes mam dostat ze on len to vidi ked ma vysetroval ze on to nevidel ze by som bola tehotna ze nech idem na krv tak som isla jaze to bude vidiet ale teraz jak citam ze to hned neni vidiet tak neviem som ztoho mimo jemi porad zle..dufam ze budem sa moct tesit:)

deniki

Si tehotná, z krvi ti zistia hladinu HCG, tú produkujem placenta, či čo...už si to presne nepamatám, ale si tehotná..
Aj testy sú robené na základe zvýšeneho HCG, takže sa môžeš tešiť :-)

otazockaja

no sak to ze moznosom cca 2 tyzdni a na nete som citala ze to este z ulztrazvuku nemozu zistit lebo mi robil vysetrenie z nutra ale nepovedal nic.len to ze by mi menzes malo by prist jaze mal asom pozitivne testy meska uz 7 den,
tak ma poslal na krv. tak som zvedava teda. ked bude tak budem veli stastna:) ked nie ma sklamu testy:(

BcMia

ahoj, keď ti vyšli dva pozitívne testy tak určite si. A z krvi sa to dá zistiť. Mohol ti ešte urobiť ultrazvuk ale to už je na ňom. Len dúfam teraz si to bábo chcela :)