dobrý den,
mám seriozny problém,tak vas poprosím len rady k veci.
s partnerom sme praktizovali ,kedze som mala menzes,mazlenie tak,ze on sa urobil na moje prsia,avsak takym sposobom,ze mal penis medzi mojimi prsiami n hrudniku,pohyboval sa ,bolelo ma to trosku pri samotnom akte,lebo samozrejme ,aby dosiahol vyvrcholenie musel sa tam taky " tvrdy " pohybovať,spravili sme to dvakrat pocas dvoch dni a mna to dnes na den tretí zacalo velmi boliet,ta oblasť,neskutocne ma to boli,nemozem ani poriadne dychat,mam pocit,ze sa "udusím" ..
skusali sme to prvykrat,preto s tym nemam skusenosti,co s tym teraz ?myslite,ze mi mohol nejako ublizit ?
dakujem Vam za vsetky dobre mienene rady
Bolesti po mazlení s priatelom - v oblasti hrudníka
Lulu nerob si z toho srandu-som sa dost zlakla,co to moze byt ...:(
Lulu2011 :DDD som si skoro monitor oplula cajom :D
napochybach - nie, ze nabuduce zalozis temu, ze ta boli zadok a mas zlatu zilu ;))) (srandujem)
Lulu ja som asi patkrat precitala to slovo " neexla " :D a az na siesty krat som pochopila,ze co tym myslis :D
nemyslim uz tolko na to,len bolí no :(snad prejde do par dni-istotne mu to poviem,vlastne uz som mu to povedala,sa mi ospravedlnil niekolkkokrat už,ale proste ze .." prilis nemoze on za to,ze ho ovladala velka vasen preto bol taky zdivocely " ..
ja ako vsak,mu rada vzdy vyhoviem vo vsetkom,ale no toto bolo asi moc ..hm,sama uznavam ..
uz mu to nedovolim a najma nie trikrat :D a jemnejsie nabuduce
uz na to tolko nemysli, ak si neexla doteraz, tak to prejde a nabuduce nech si nevalká 3 x, jemu to nebolo blbe, ze ty tam drzis ako hluchy dvere s prepacenim a on si tam kmita na 3 x? mu to povedz, co sa ti stalo resp. to si uzmala povedat pri tom, ked si pisala, ze uz vtedy ta to bolelo, ked to robil
mate aj ty si to zazila ?hovoris z vlastnej skusenosti ?alebo len tak,ze si myslis ?
ale je to dost intenzivna neprijemna tupa bolest,uz aj pod prsiami ma to boli,tam ako sa zacinaju rebra ...
nemaj strach, po pár dňoch bolest odstúpi,len ta otlačil.
nieco vaznejsie nebolo *
na to sa nedá ,čo povedať ,ja len sa idem modliť,aby mi niečo vážnejšie ...hm
hm, no co na to povedat.. :D