Bolesti po mazlení s priatelom - v oblasti hrudníka

Príspevok v téme: Bolesti po mazlení s priatelom - v oblasti hrudníka
napochybach

dobrý den,
mám seriozny problém,tak vas poprosím len rady k veci.
s partnerom sme praktizovali ,kedze som mala menzes,mazlenie tak,ze on sa urobil na moje prsia,avsak takym sposobom,ze mal penis medzi mojimi prsiami n hrudniku,pohyboval sa ,bolelo ma to trosku pri samotnom akte,lebo samozrejme ,aby dosiahol vyvrcholenie musel sa tam taky " tvrdy " pohybovať,spravili sme to dvakrat pocas dvoch dni a mna to dnes na den tretí zacalo velmi boliet,ta oblasť,neskutocne ma to boli,nemozem ani poriadne dychat,mam pocit,ze sa "udusím" ..
skusali sme to prvykrat,preto s tym nemam skusenosti,co s tym teraz ?myslite,ze mi mohol nejako ublizit ?
dakujem Vam za vsetky dobre mienene rady

napochybach

Lulu ja som asi patkrat precitala to slovo " neexla " :D a az na siesty krat som pochopila,ze co tym myslis :D
nemyslim uz tolko na to,len bolí no :(snad prejde do par dni-istotne mu to poviem,vlastne uz som mu to povedala,sa mi ospravedlnil niekolkkokrat už,ale proste ze .." prilis nemoze on za to,ze ho ovladala velka vasen preto bol taky zdivocely " ..
ja ako vsak,mu rada vzdy vyhoviem vo vsetkom,ale no toto bolo asi moc ..hm,sama uznavam ..
uz mu to nedovolim a najma nie trikrat :D a jemnejsie nabuduce

Lulu2011

uz na to tolko nemysli, ak si neexla doteraz, tak to prejde a nabuduce nech si nevalká 3 x, jemu to nebolo blbe, ze ty tam drzis ako hluchy dvere s prepacenim a on si tam kmita na 3 x? mu to povedz, co sa ti stalo resp. to si uzmala povedat pri tom, ked si pisala, ze uz vtedy ta to bolelo, ked to robil

napochybach

mate aj ty si to zazila ?hovoris z vlastnej skusenosti ?alebo len tak,ze si myslis ?
ale je to dost intenzivna neprijemna tupa bolest,uz aj pod prsiami ma to boli,tam ako sa zacinaju rebra ...