dobrý den,
mám seriozny problém,tak vas poprosím len rady k veci.
s partnerom sme praktizovali ,kedze som mala menzes,mazlenie tak,ze on sa urobil na moje prsia,avsak takym sposobom,ze mal penis medzi mojimi prsiami n hrudniku,pohyboval sa ,bolelo ma to trosku pri samotnom akte,lebo samozrejme ,aby dosiahol vyvrcholenie musel sa tam taky " tvrdy " pohybovať,spravili sme to dvakrat pocas dvoch dni a mna to dnes na den tretí zacalo velmi boliet,ta oblasť,neskutocne ma to boli,nemozem ani poriadne dychat,mam pocit,ze sa "udusím" ..
skusali sme to prvykrat,preto s tym nemam skusenosti,co s tym teraz ?myslite,ze mi mohol nejako ublizit ?
dakujem Vam za vsetky dobre mienene rady
Bolesti po mazlení s priatelom - v oblasti hrudníka
neviem sice ako to prebiehalo, ale mozno ti cez hrudnik nejak zatlacil na chrbat dost silno a budes potrebovat chiropraktika, ale skor si myslim, ze to prejde, ale 2 hodiny toto robil? hm :)
Mňa počas menzesu bolia prsia takže by som si z toho nič nerobila.
Dosť dobre nechápem, čo by ti asi tak mohol spôsobiť, ale tak ja nie som doktor.
A JE TO BOLEST KOžE ? či bolest ako keby od rebier , neviem nebolo tam silne zovretie ? lebo uz len narazene rebra velmi a kruto bolia a clovek sa nemoze ani zasmiat ani kychnut ani dychat ... ak to je svrbenie a nieco s kozou tak v prvom rade premastit a nech tam je co najmenej solí a potu , a hlavne mast mast mast to je jedno ako nech to je aj nivea ci co avsak najlepsie by bolo nieco na upokojenie nieco s aloe vera
natrela som si to alpou,trosku sa mi uz aspon lepsie dycha,ale nepoznate nieco lepsie ?stale ma to bolí medzi prsiami ta priehlbina a aj prsia :( lebo partner sa s nimi hral dve hodiny ...
no najprv bol suchy,ale potom sa on prirodzene zvlhcil ..lenze mi poblizil ...
a teraz neviem,co s tym ..
lubrikant sme zrovna nemali po ruke :(:(
co teraz ?co si mam na to dat ?velmi ma to bolí
a to ti tam drel nasucho??? Naco su lubrikacne gely?