BOZKAVANIE

Príspevok v téme: BOZKAVANIE
karotka

Ahojte! asi si pomyslite ze som trafena,ale budem mat coskoro 18 a este som sa nikdy nebozkavala. Nehovorim ze chlapci o mna zaujem nemaju.Ale ja som donedavna nestretla este takeho s ktorym by som chcela riesit nieco viac. Takze ani bozkavanie nebolo. Ale teraz som takeho spoznala a velmi sa bojim ze spozna ze to neviem....poradte prosim! :(

hora

no, pocul som jeden nazor ze ked je bozk fakt pravy clovek by mal citit take prijemne vybracie zaludku, ale to sa mne asi este nestalo :D ale moja taka mensia uchylka ( odporucam ) po takom francuzaku dat iba taky maly klasicky bozk na pery :) baby si to oblubia...

nikeee

no ja som mala asi 13 rokv ked som sa prvy krat bozkavala s chlacom ktory absolutne divne bozkaval a bola som s toho taka divna lebo som nevedela ze ci robila som chybu ja alebo on a som si povedala ze uz sa radsej s nikym nebudem bozkavat.... a v 15 som nasla chlapca ktoreho este strasne moc lubim a s nim to bolo uplne super... a to len preto lebo bol skuseny a viedol mna a teraz je uz uplne vsetko v pohode... ked si najdes chalca ktory to vie ty uz to nemas sancu pokazit ... len si davaj pozor aby si moc neslintala iank nemas co pokazit a chalan to nema ako zistit

sisssslvi

ahojte! no ja som mala 21 ked som sa prvý krát bozkávala. A musím povedať, že pre mňa to bol hrozný zážitok, chalan sa nevedel vôbec bozkávať (aspoň mne sa to nepáčilo). No a povedala som, že ked sa každý tak bozkáva, tak nieže sa s nikým nikdy nevyspím, ale už sa ani bozkávať nebudem. Našťastie druhý bol lepší, tretí ešte lepší atď. Mám za sebou už zopár bozkávaní, no ale ešte milovanie na mňa iba čaká hoci už mám 23r. Ale chcem aby to bolo niečo výnimočné. Tak čakám, a vychutnávam iba bozky :-)

dustyna

Ahojte,tak teraz snad pomozem so sebavedomim aspon niekomu:)...alebo aspon posuniem vekovu hranicu smerom hore,xixi.Ja som caro bozkavania objavila az v 22.Teda necakane mi vtedy este "len" kamarat vlepil:) pusu,ze som skoro ani nestihla reagovat...teda reagovala som,ze som sa odtisla a vytrestila oci na neho,ze co to ma znamenat.A nejak som ho ani nesetrila,rovno som mu povedala,ze som sa s nikym este nebozkavala a ze som necakala,ze ma pobozka...Chuda moje,tak som ho asi vylakala svojou reakciou,ze dalsi bozk sa mi odvazil dat az po 3 mesiacoch,ale to sme uz spolu zacali chodit. A vtedy to stalo za to,lebo az vtedy som chcela jeho bozky citit aj ja.A dnes som od nich uz zavisla:).Drzim palceky vsetkym papa

llll

urcite nie si trafena...a proste pri tom nerozmyslaj o tom co to robis dobre alebo nie...uvolni sa a uvidis bude to ok...a keby to aj na prvykrat nevyslo tak ako si chcela...nevadi..ved sanci bude dost:)

barbinqaa

Baby ani jedna nejste trafena. Ja mam 16 a prvu pusu som mala v 15. Poviem vam len jednu vec.. neni to ono pokial to robis s niekym koho nepoznas alebo nelubis. Ty sa bojis ze to spozna? Rob to ako to citis.. A mozno aj on ta zauci..a to bude isto prijemnejsie.. :) vela stastia

susi

...tak ten novy nepoznany a hlavne vzrusujuci pocit z bozkavania vam tak trosku zavidim. Pre mna to sice bol novy a nepoznany pocit, ale vobec nie vzrusujuci, proste to prislo s chalanom, co som ho poznala asi hodinu na diskoteke a po tom poriadnom prvom bozku som ho uz ani viac nevidela...:(
...ale musim uznat, bol to krasny chalan, tak aspon ako tak si este na tu svoju prvu pusu pamätam...:))