Ahojte! asi si pomyslite ze som trafena,ale budem mat coskoro 18 a este som sa nikdy nebozkavala. Nehovorim ze chlapci o mna zaujem nemaju.Ale ja som donedavna nestretla este takeho s ktorym by som chcela riesit nieco viac. Takze ani bozkavanie nebolo. Ale teraz som takeho spoznala a velmi sa bojim ze spozna ze to neviem....poradte prosim! :(
BOZKAVANIE
ajoj karotka:))vobec nie si trafena a ani čudna :)ja som sa tiez 1x bozkavala v 18tke a vobec sa mi nezda, zeby som nieco zameskala...praveze terajsi priatel hovori,ze tak fantasticky sa mu este s nikym nebozkavalo..tak nemaj boja....:)bozkavanie je vtedy najkrajsie,ked to robis s osobou,kt.poznas a na kt.ti zalezi...a potom to je jedno,ci to ovladas na 1x,alebo nie..tak drzim prsty papa:)
dakujem za podporu... ste strasne zlate!!! :)
Neviem prečo by si mala byť trafená. Takých ako si ty je viac. Aj ja som sa prvý krát bozkávala s chalanom keď som mala 18. A sme spolu doteraz ....
Karotka verim ze mas strach ale niet sa coho bat,bozkavanie nie je nic zlozite.Ja som bola tiez v takej situacii dokonca som bola este starsia ale ja som to svojmu priatelovi povedala a on to vzal uplne normalne a hned vravel ze ma to nauci,ale ver mi ze nebolo co ucit lebo to ide samo od seba,clovek to proste vie sam od seba.Teraz mozno premyslas ze co sa presne pri tom robi a ako to nezbabrat ale ked k tomu dojde tak sa sama budes divit ze ake je to jednoduche a vo svojom veku si tieto veci este viac vychutnas tak sa nic neboj,caka ta krasne obdobie plne objavovania.Podla mna je dobre ked budes mat s priatelom totalne otvorenu komunikaciu ze sa nebudes bat povedat mu o sebe trebars aj tieto veci ze si neskusena,ze mas strach atd.Ak ten chalan ozaj stoji zato,tak ta podpori a cochvila sa prestanes bat ci nieco pokazis lebo aj ked nieco nebude uplne dokonale tak budes mat tu istotu ze jemu to vadit nebude.Ja mam takyto vztah a neviem si to vynachvalit.
poli....dakujem :)
mysliš,že by si z tých rád od iných niečo mala. na všetko musíš prísť sama a vtom je tá nadhera.Keď všetko sama skúmaš a nachádzaš.A keby to aj spoznal može byť rád,že ma takú babu ktorá sa nelíže s každým kto sa o ňu len obtrie. Gratujem ti.........