Miluj ma srdcom,preto aká som a nie očami,preto aká som krásna

Príspevok v téme: Miluj ma srdcom,preto aká som a nie očami,preto aká som krásna
zuzanka555

Miluj ma srdcom,preto aká som a nie očami,preto aká som krásna...
tak tento verš sa týka môjho vzťahu. Priateľ mi povie do oči, že ja sa mu ako žena nepacim ale miluje ma preto aka som,ake mám dobre srdce.... Niekedy mi hovorí, že som krásna ale to len asi z lásky... Dosť často vidím tento citát a že vraj by ženy chceli aby ich muži milovali takto,ale ja si to nemyslím. Ako by ste reagovali nato keby váš partner vám to povedal? Ako by ste fungovali ďalej? Boli by ste radi keby vás lubil radšej takto?

Betka132

ten citat je sice pekny, ale fakt co si mysliet o chlapovi, ktory ti do oci povie, ze sa mu ako zena nepacis? to je velmi zranujuce, ja osobne by som sa pre to trapila. v kazdom pripade ti to takto povedat skutocne nemusel, takt mu chyba uplne.

Sejla

božemój zuzanka, nie ste vy tak trošku povrchní? Čo to znamená krása, pre každého je krásny niekto iný, to nie je o tom, mať na lepšiu, či lepšieho, ale vidieť krásu tam, kde ju ostatní nevidia. O tom je láska... Teda... aspoň podľa mojej predstavy. No nič, možno ste ozaj pre seba stvorení..

jahodka123

No veď toto... Jasné, že su krajší. Či už od neho alebo od teba. Ale takéto veci sa partnerovi nehovoria. Mne partner (ani tento ani minulý) nepovedal, že niečo je na mne škaredé, alebo že sa mu neviem čo na mne nelúbi... Keď sa mu niečo aj nelúbilo, tak skôr to bola nejaká charakterová vlastnosť, maximálne okusané nechty, nič iné.
A súhlasím, začni mu to hovoriť aj ty a uvidíš, ako zmení postoj. Chlapi neznesú kritiku viac, ako ženy :P

zuzanka555

jahodka
samozrejme že sa mu postaví :)) ja čo ho dobre poznám tak viem že to myslel presne takto.....sú veci ktoré sa mu na mne nepáčia ako výzorom a sú veci ktoré sú pre neho nádherné ale on si myslí asi že ma na lepšiu že nie som pre neho dosť pekná a chcel by aby som bola krajšia.......lebo vidí že sú mnoho ďalších krajšich dievčat ako ja a bez chyby......to je to isté to ako si ja uvedomujem že ake on má chyby a tiež sa pozerám po iných aki sú dokonalí a predsa mu nevycitam že sú od neho krajší......lebo ja ľúbim aj jeho nedostatky to aj on moje len on mi to hovorí.....ale ja to vyriešim tak že začnem mu hovoriť tiež

jahodka123

Hm, tak toto dosť nechápem. Aj sa mu postaví, keď sa mu nelúbiš ako žena? Sorry za debilnú otázku, ale nechápem, ako ti toto mohol povedať. Človek má samozrejme milovať srdcom, ale priznajme si všetci, dotyčný nám musí byť sympatický aj výzorovo. Tak to bolo, je a bude. Keby mi toto povedal môj priateľ, tak by ma pekne nasral.

aurora666

zuzanka ja samozrejme chapem ze ta to sklamalo, preto mal radsej drzat hubu :D ale chcela som povedat, ze ludia si casto zamienaju krasu s pritazlivostou...

winki

No neviem, ale podľa mňa pokiaľ ťa nezačne zhadzovať, že bože schudni, a ako to vyzeráš a obleč si niečo iné, tak to sa tým čo povedal nezaoberaj.

zuzanka555

sejla
som si vedomá toho že nie som modelka z casopisu ale viem aj to že škaredá nie som....a podľa mňa sme si rovnocenný s priateľom len to že on sa možno vidí ako seriálova hviezda :))

zuzanka555

winki
veď aj teraz som pribrala..včera mi hovorí že : jaj jake už máš veľké brucho a ja nato : no a čo teraz?? a on že : sak nic ja ta ľúbim aj tak,mne sa páči take brusko.......tak fakt neviem