Miluj ma srdcom,preto aká som a nie očami,preto aká som krásna...
tak tento verš sa týka môjho vzťahu. Priateľ mi povie do oči, že ja sa mu ako žena nepacim ale miluje ma preto aka som,ake mám dobre srdce.... Niekedy mi hovorí, že som krásna ale to len asi z lásky... Dosť často vidím tento citát a že vraj by ženy chceli aby ich muži milovali takto,ale ja si to nemyslím. Ako by ste reagovali nato keby váš partner vám to povedal? Ako by ste fungovali ďalej? Boli by ste radi keby vás lubil radšej takto?
Miluj ma srdcom,preto aká som a nie očami,preto aká som krásna
Sejla - super :))))))
sejla 100bodov. A zuzanka ty to skus zrealizovat ako ti sejla radi, co ti na to pan gentleman povie.
Sejla - :DD
velmi dobry napad. skus mu raz aj ty nieco podobne povedat, ako by reagoval.
Nechapem toto. Ti chlapi..
no tak asi nie si jeho ideal, ved s tym sa da zit. a ked ti hovori, ze si krasna, tak je to v poriadku potom
tvoj priatel je v tomto smere kreten. normalny clovek toto nepovie. dufam ze ta to prilis nezranilo lebo urcite si kocka len on sa nevie zmestit do koze!!!
fíha. Krása ženy je pre muža subjektívna vec, to len my ženy si nahovárame, že naša krása je priamo úmerná s podobnosťou na modelky a herečky. A ak chlap miluje, tak je jeho dievča krásne aj fyzicky, aj duševne. "Ľúbiť" niekoho kvôli údajne dobrému srdcu a nepriťahovať sa navzájom aj fyzicky je len vzťah zo zúfalstva, alebo ľútosti. Mám na teba jednu otázku, ty osobne sa považuješ za krásnu?
No mna by asi porazilo, keby mi moj priatel toto povedal. Ako nic v zlom, ale kam smeruje taky vztah, kde jeden z partnerov nepritahuje toho druheho a este to dokaze takto tvrdo a otvorene povedat do oci a este zene?? to musi byt nejaky fajny gentleman, to teda hej
tak na jednej strane je potesujuce, ze ta ma rad taku, aka si, ale na druhej nemusel to povedat tak tvrdo, ze sa mu ako zena nepacis, dalo sa to zabalit aj do "krajsieho obalu" ... skor to myslel ze sa mu paci iny typ zien...ale vybral si teba :)