Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Preco sa chlap zrazu prestane ozyvat? Koniec si neviem pripustit.

Príspevok v téme: Preco sa chlap zrazu prestane ozyvat? Koniec si neviem pripustit.
Inner

Mala som blizkeho kamarata, avsak vidali sme sa len sporadicky, kedze on studuje v prahe a ja na zapadnom slovensku. Pred vyse mesiacom to vsak medzi nami zacalo iskrit a tak sme zacali randit. Bojoval o mna tak, ako ziaden chlap predo nim. Po zobudeni mi zavolal, cely den az do neskorej noci sme boli spolu, pred spanim poslal SMS. Vsetko bolo krasne.

On to bral vazne, robil plany na dalsie rande, vela krat ma niecim milo prekvapil. Na 2 tyzdne potom odisiel za rodinou, ked sa vratil, lezala som v nemocnici. Chodil na navstevy, volaval mi nadalej, padli prve pusy. Avsak po mojom prepusteni do domacej liecby sa veci zmenili.

Naposledy sme spolu telefonovali 10.8., zase robil spolocne plany, este mi vycital, ze som mu mala dat vediet, kedy ma prepustia, aby ma odprevadil domov. A od vtedy sa neozval. Nechala som mu spravy na nete, nereagoval. Vcera (19.8.) som mu poslala SMS a odpoved doteraz neprisla. Pritom ho vidim na FB, pridaval si veci na nastenku.

Viem, ze ma teraz toho vela - zaverecna praca, clanky do odborneho casopisu, skuska, navyse vyucuje... avsak nejde mi do hlavy, ako sa mi 10 dni mohol neozvat. Nedokazem si pripustit, ze sa to ma len tak skoncit. Vobec nie je ten typ cloveka, co by sa bal konfrontacie a bez vysvetlenia by zutekal.

Potrebujem vsak nejake triezve nazory, skusenosti od vas. Co sa mohlo stat? Co mam robit?

Maoam

ak je to jeho best friend, tak nakoniec to skonci tak, ze budes za nesvojpravnu, ze si riesis citove veci cez jeho kamosa ako na ZS

urcite zavolaj osobne, vsak ste hadam dospeli ludia, preboha

Inner

Nechcem byt ta, co dobija chlapa a nevie bez neho byt. radsej by som, keby citil on, ze mu chybam... asi mas pravdu, bojim sa...

Inner

Uvazujem nad tym, ze mu asi nezavolam.
Jeho najlepsi priatel je zaroven aj moj najlepsi priatel, tak zavolam asi skor jemu. Pozna ho lepsie...

Inner

Mam zapal pluc a priedusiek. Uz je to skoro ok, len nemozem vonku kvoli slnku, lebo stale beriem lieky. Povedal mi, ze ked budem zdrava, pojdeme na kavu. No daval mi pusy aj na pery, ked som bola v nemocnici. Asi mu to neprekazalo. Aj zazartoval, ze teraz uz odo mna aj tak vsetko pochytal :-)

Maoam

Inner, viem ze je to indiskretna otazka, ale zdravotne si OK? Nemas nejake nasledky alebo obmedzenie, neviem kvoli comu si bola v nemocnici...
Niektori ludia maju s tymto problem, len ma to napadlo :-/.
Dufam, ze to nie je tento pripad a ze si uz uplne zdrava.
No tak zavolaj mu a napis sem, ze ako ste na tom.

Inner

Milli, je mi luto, co sa ti stalo. Muselo to byt tazke. Daco sa stat muselo, ked sa mi ten moj neozyva. Alebo je to len taka povaha a ma teraz ine priority? Kto vie.

Je pravda, ze o mna dost bojoval. Tesne pred nim som sa stretavala s jednym mladym panom, avsak ostalo to len pri tych stretnutiach. Potom sa objavil ten moj kamarat a povedal, ze neprestane o mna bojovat, aj ked sa dam dokopy s tym druhym.

Napokon som uprednostnila kamarata, kedze mi naozaj dvoril, mala som vsetku jeho pozornost. No a po tom, co som prisla z nemocnice, akosi to ochladlo. Mozno si mysli, ze ma ma istu, co ja viem...

Ale presne preto sa mu uz ozyvat velmi nechcem, aby nemal pocit, ze mu nedam dychat, ze na neho tlacim a ze si pozornost vynucujem. Ten vecerny telefonat bude asi poslednou kvapkou z mojej strany. Hadam ma dvihne...

2bodka

Ak sa chlap neozyva, nema zaujem, resp. mozno aj mal, ale zrejme v prahe niekoho stretol, to je najvacsia pravdepodobnost a kedze ste si velmi rozumeli, asi ta nechce ranit, tak si mysli, ze je lepsie sa neozvat, co je podla mna blbost. Sme dospeli ludia, mali by sme vediet oznamit aj takuto skutocnost. Neozyvaj sa mu, nechaj iniciativu na nom, ak iniciativa nepride, je to nad slnko jasne. Hlavne sa netrap, nie je to posledny chlap na zemi :)