Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Preco sa chlap zrazu prestane ozyvat? Koniec si neviem pripustit.

Príspevok v téme: Preco sa chlap zrazu prestane ozyvat? Koniec si neviem pripustit.
Inner

Mala som blizkeho kamarata, avsak vidali sme sa len sporadicky, kedze on studuje v prahe a ja na zapadnom slovensku. Pred vyse mesiacom to vsak medzi nami zacalo iskrit a tak sme zacali randit. Bojoval o mna tak, ako ziaden chlap predo nim. Po zobudeni mi zavolal, cely den az do neskorej noci sme boli spolu, pred spanim poslal SMS. Vsetko bolo krasne.

On to bral vazne, robil plany na dalsie rande, vela krat ma niecim milo prekvapil. Na 2 tyzdne potom odisiel za rodinou, ked sa vratil, lezala som v nemocnici. Chodil na navstevy, volaval mi nadalej, padli prve pusy. Avsak po mojom prepusteni do domacej liecby sa veci zmenili.

Naposledy sme spolu telefonovali 10.8., zase robil spolocne plany, este mi vycital, ze som mu mala dat vediet, kedy ma prepustia, aby ma odprevadil domov. A od vtedy sa neozval. Nechala som mu spravy na nete, nereagoval. Vcera (19.8.) som mu poslala SMS a odpoved doteraz neprisla. Pritom ho vidim na FB, pridaval si veci na nastenku.

Viem, ze ma teraz toho vela - zaverecna praca, clanky do odborneho casopisu, skuska, navyse vyucuje... avsak nejde mi do hlavy, ako sa mi 10 dni mohol neozvat. Nedokazem si pripustit, ze sa to ma len tak skoncit. Vobec nie je ten typ cloveka, co by sa bal konfrontacie a bez vysvetlenia by zutekal.

Potrebujem vsak nejake triezve nazory, skusenosti od vas. Co sa mohlo stat? Co mam robit?

otazkaaa

Inner ja zazivam nieco podobne...v maji som spoznala muza svojich snov, avsak z mojej strany prisla laska az postupne...on bol ten, ktory to vsetko medzi nami zapalil, volal, pisal a kedze byva daleko a ma casovo narocnu pracu, tak sme sa stretavali malo..uz taky mesiac prestal z nicoho nic pisat, naposledy som mu volala ja pred tyzdnom, ze co sa vlastne deje a ci je v poriadku, tak rozpraval so mnou ako keby sa nic nedialo..ja tomu vobec nerozumiem a najhorsie na tom je to, ze ani zdaleka si nedokaze predstavit ako mi svojim spravanim ovplyvnuje den za dnom :(

Inner

V tomto pripade mat svoju hrdost pre mna znamena dat mu najavo, ze prekrocil hranicu. nebudem sa tvarit, ze to proste takto prijimam, mavnem rukou a nevadi mi to. Chcem ho konfrontovat a nenechat po sebe sliapat.

Viac ma zaujima, ako budeme fungovat v partii. Medzi spolocnymi znamymi. Hlavne kvoli tomu som to chcela uzavriet. Lebo priatelov sa kvoli nemu vzdat nechcem, to by bola vacsia strata.

Vemeno, kazdy ma chyby. A mozno tento krat slo len o okolnosti...

xxy

no inner, myslim, ze je viditelne, ze spolu nie ste. ja by som sa uz neznizovala k dalsiemu telefonatu a podobne, ved maj svoju hrdost, on na teba jednoducho kasle.

Inner_

Dakujem za vase nazory. Osobne uz nedufam, ze ma zaujem. Na internet chodi, zverejnuje veci na fb, teraz tam ma nove fotky z akejsi party. Ocividne je zivy, v poriadku a ma aj na dosah komunikacne nastroje. Cez mail si nepiseme, predovsetkym sme sa stretavali, pripadne telefonovali. Vidim, ze na priatelov si cas nasiel a keby chcel, najde si ho aj na mna...

Moj naj priatel nechcel verit, ze mi dotycny clovek urobil to, co urobil, uplne ma odignoroval. SMS dostat nemusel, ked ma sim kartu doma alebo neaktivnu, no ak by chcel, sposob by si nasiel. mozno nieco zvazuje, mozno si nie je isty, to je fuk...

Mna len mrzi, ze mi nedal vediet, ak si to so mnou rozmyslel. Odpisat mohol. Skusim ho niekde "pohladat" a porozpravat sa s nim, aj ked este neviem, ako zistim, kde bude. Bojim sa, ze mi ani telefon nedvihne. No rozhodne to potrebujem uzavriet. Bud sme spolu alebo nie. Chcem len vysvetlenie, lebo nieco sa stat muselo...

milli11

Neviem, ako v tomto rozmyslaju muzi. Ale ja, ak by som bola niekde v zahranici a hoci by som nemala kredit na mobile, snazila by som sa nejak dat najavo svojmu partnerovi, ze som v poriadku. Napr. by som nasla internetovu kaviaren a poslala aspon kratky mail. Alebo si pozicala mobil od niekoho znameho (ak by pozical) a poslala kratku spravu. Samozrejme, aj by som dotycnemu zaplatila za to odoslanie spravy. Pripadne by som nasla telefonnu budku. Je tolko moznosti...

arman

Ak ma aktivitu na nete 10 dni, cize je zjavne, ze sa mu nic nestalo a nestojis mu ani za jednu SMS, ked si mu uz 3 krat posielala, tak by som sa mu uz neozyval, a pomaly ho vypustal z hlavy.

Honor

Ahoj Inner :)

Záujem stratiť mohol, ale nemusel. Nie vždy je to proste tak, že ak chlap sa neozýva tak automaticky stráca akýkoľvek záujem. Po prečítaní tvojich príspevkov akosi pochybujem, že by kašlal na teba po tom všetkom.

Hoci ak mám pravdu povedať, mňa začal asi dva mesiace dozadu baliť jeden chlap. Resp. zapáčila som sa mu, mal záujem. Pár týždňov to bolo také pekné milé, ale zrazu ako keby uťalo on sa síce ozýval, ale vonku ma viac nevolal a stále mi písal akí sme dobrí kamaráti. Z toho som jasne vyčítala, že môj milý už záujem nemá. No nežiadala som nikoho o pomoc, povedal mi to jeho kamarát, ktorý je zároveň môj spolužiak - stále bol zamilovaný do iného dievčaťa. Po takých dvoch týždňoch mi aj povedal celú pravdu, že vraj mu spadol obrovský kameň zo srdca, len nebola možnosť aby mi to dal vedieť. Nechcel cez FB, chcel osobne, ale kvôli práci a škole mu to nevychádzalo. To som ocenila oveľa viac ako keby mal mlčať. Teraz sú z nás skvelí priatelia ;)

Po ďalšie, ja mám teraz v Prahe brata, ktorý šiel na brigádu a svoje slovenské číslo tiež nechal tu doma. V Prahe sa mu dovoláme na iné číslo. Jeho sim-ka je odpojená a tiež sa mu nikto nedovolá.
Skúsila by som mu napísať do chatu akonáhle by bol online. Viem, ta komunikácia a konfrontácia cez net nie je nikdy dobrá, ale aspoň niečo.
Držím ti palce ;)

iskierka

takze vsetky tie smsky co si mu pisala mu ani nedorazili, kedze mobil ma dlho vypnuty
a nepisal ti on mail? pozerala si aj v spamoch?
je to cele zvlastne, ale verim, ze sa to vysvetli