Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Preco sa chlap zrazu prestane ozyvat? Koniec si neviem pripustit.

Príspevok v téme: Preco sa chlap zrazu prestane ozyvat? Koniec si neviem pripustit.
Inner

Mala som blizkeho kamarata, avsak vidali sme sa len sporadicky, kedze on studuje v prahe a ja na zapadnom slovensku. Pred vyse mesiacom to vsak medzi nami zacalo iskrit a tak sme zacali randit. Bojoval o mna tak, ako ziaden chlap predo nim. Po zobudeni mi zavolal, cely den az do neskorej noci sme boli spolu, pred spanim poslal SMS. Vsetko bolo krasne.

On to bral vazne, robil plany na dalsie rande, vela krat ma niecim milo prekvapil. Na 2 tyzdne potom odisiel za rodinou, ked sa vratil, lezala som v nemocnici. Chodil na navstevy, volaval mi nadalej, padli prve pusy. Avsak po mojom prepusteni do domacej liecby sa veci zmenili.

Naposledy sme spolu telefonovali 10.8., zase robil spolocne plany, este mi vycital, ze som mu mala dat vediet, kedy ma prepustia, aby ma odprevadil domov. A od vtedy sa neozval. Nechala som mu spravy na nete, nereagoval. Vcera (19.8.) som mu poslala SMS a odpoved doteraz neprisla. Pritom ho vidim na FB, pridaval si veci na nastenku.

Viem, ze ma teraz toho vela - zaverecna praca, clanky do odborneho casopisu, skuska, navyse vyucuje... avsak nejde mi do hlavy, ako sa mi 10 dni mohol neozvat. Nedokazem si pripustit, ze sa to ma len tak skoncit. Vobec nie je ten typ cloveka, co by sa bal konfrontacie a bez vysvetlenia by zutekal.

Potrebujem vsak nejake triezve nazory, skusenosti od vas. Co sa mohlo stat? Co mam robit?

Inner

Chceli ste, aby som dala vediet. Nemam vsak velmi co. Volala som mu, ma vypnuty mobil (s odstupom niekolkych dni). Volal mi vsak medzi tym moj najlepsi priatel, co mam nove a podobne a povedal, ze nerozumie spravaniu dotycneho pana, ze tak sa nikdy k zene nechoval a ze mi este zavola. Dodal este, ze chlapovi, ktory sa mi paci, sa v cesku nedovolam. Preto ma mobil vypnuty a doma na slovensku. To je vsetko. Nechavam to volne plynut. Bud zavola naspat alebo nie.

xdanielax

Aj mne prve napadlo, ze si nasiel inu. Dostal co chcel, tak ide dalej.
Ale velmi mi to nesedi v tom, ze ste boli predtym kamarati .. ak by to bolo takto, tak nemam slov.
Som zvedava ako to dopadne! Daj potom vediet.

lienocka2808

Ja si myslim, ze si nasiel nejaku inu dievcinu. Jeho spravanie to aspon uplne naznacuje. Ale je to od neho uplne chrapunstvo, ze ti to nedokaze povedat do oci, resp. aspon napisat. A ak ziadne dievca nema aj tak je to chrapunstvo, lebo by mal mat aspon tolko slusnosti ti odpisat, alebo jednoducho napisat, ze uz s tebou kontakt nechce mat a vysvetlit preco. a nie sa odmlcat zo dna na den bezdovodne ako posledny chudak

dee2

Mne sa stalo nieco podobne, ale nechapem tomu, ako moze niekto stratit zaujem zo dna na den...toho su schopni asi len chlapi :)) daj potom vediet ako dopadol telefonat..

winki

Bože ja by som už 12teho zobrala do ruky mobil a zavola mu čo sa deje. A nie ty tu budeš riešiť hovadiny mesiac.

iskierka

mohol mu telefon spadnut do zachoda :D a teraz chudak chlapec dumaa, preco mu ta jeho draha nenapise na FB? :P
ja si myslim, ze sa to nejak vyriesi :) naivna som co? :) co uz..drzim palec, potom daj vediet

Inner

Nie, nechcela som to vyslovene riesit cez kamarata v zmysle, nech sa postara on. Len sa ho opytat na nazor, ci sa chlapcisko tak sprava bezne, ci ked je zaneprazdneny a v strese, tak proste nereaguje na veci, ktore podla neho maju cas...

A chatovat na FB s nim nebudem. To uz fakt radsej sms. Ok, zavolam a spytam sa ho. Drzte palce...

iskierka

eee....podla mna zaujem nestratil. aj tak by som mu skusila zavolat. moze ist o nejake nedorozumenie, ked nebude reagovat ani na telefonat, tak az potom by som sa na neho vybodla

Betka132

z nejakeho dovodu stratil zaujem, ale z akeho, to vie len on, to sa nedozvieme ani my ani ty kedze ti to nemieni oznamit. zbytocne to riesit. boli ste kamosi, mohli ste ostat aspon kamosi, on to pokazil kedze ta najskor namotal a potom odkopol jak spinavu handru. pises, ze je velmi zasadovy a priamy clovek. zasadovy mozno, ale priamy urcite nie. ked mu nestojis ani len za jedno vysvetlenie.