Online ortoped?

Michal D

Dobrý deň prajem mám problém s ramenom zrejme , pretože začal som robiť cviky s tyčou na mobilizáciu ramien ,lopatiek.. pri týchto cvikoch mi praská v ľavom ramene, neviem či je problém v chrupavke alebo svaloch.. každopádne asi prestať s cvikmi ? Zatiaľ ? Alebo si to všetko sadne a zmobilizuje sa.Ďakujem za odpoveď
Pekný deň

ivake

Dobrý deň, potrebujem sa poradit, už asi dva týždne mám velké bolesti pravého ramena, sú vhodné thermo náplaste (Voltaren) pre tehotné, ja som v 9 tt, a v príbalovej informácii sa píše, že je potrebné sa poradiť s lekárom, približne pred pol rokom som to už raz použila a pomohlo to. Tie blesti su posledne dni neznesiteľné. Za odpoveď vopred ďakujem.

bebe12

dobrý chcem sa spýtať, mám bolesť v lavom kolene na vnútornej strane pri zväčšenej záťaži a pri podrepe je to také pichanie, pri chôdzi je to ok opuch nieje môže to byť poškodený meniskus? alebo niečo iné môže pomôcť bandáž?
dakujem

marthy007

Dobrý deň,už viac ako pol roka ma bolí pravý bedrový klb,raz viac,raz menej,tak tiež klbik na ukazováku ľavej ruky,k tomu sa pridružilo pobolievanie kolenných klbov,po čase sa to z kolien presunulo do členku na pravej nohe,a na zápästie,mám pocit akoby sa mi to pobolievanie presúvalo.Na základe toho som si dala vyšetriť krv,či náhodou nejde o boreliozu,alebo chlamýdie,na ktoré som bola v minulosti liečená,ale okrem mykoplaziem mi všetko vyšlo negatívne.3 týždne som užívala ATB s nádejou,že sa tento problém stratí,ale žial ťažkosti pretrvávajú naďalej,preto Vás prosím o informáciu o čo by mohlo ísť v mojom prípade a aké vyšetrenia by ste mi odporúčali absolvovať. Za odpoveď vopred ďakujem.