Znovu zakladam tuto temu, lebo ja nebudem prispievat ako registrovany prispievatel, nechapem, preco moju temu zamkli, ked som ich o to neziadal.
Aby som sa mal kde vyrozpravat
to je super sposob liecenia, skoda ze ho nepouzivaju vsetci.
Mne ked zamkne tuto temu, tak zalozim zase tu istu.
a zas mi zrusil temu.
A to akoze vazne?
tiez nechapem preco admin stale zamyka temy, ked to nikto nechce, a ak zakladatel je neregistrovany, tak ma proste smolu. ale robi to len pri zaujimavych temach kde sa vela keca. a tiez maze prispevky len tak, hoci v nich nic proti pravidlam nie je. okrem toho si tu sam zaklada temy a prispieva a zapaja sa do inych tem, potom ked sa mu nepacia odpovede tak temu vymaze. tomu hovorim profesionalny pristup.
Kupil som si knihu o nejakom uzdraveni a oslobodeni:D Pise sa tam ako sa treba modlit, pritom staci povedat, v mene Jezisa Krista chcem bud zdravy. Mne to pomohlo. A nie tolko dristov, jak by bol niekto senilny a pisal knihu.
Ja som kupil asi styri knihy s nabozenskou tematikou, ale poviem Vam, ze to sa neda citat. Az na knihu kto je Satan su tie knihy o nicom, len odpustanie, hriechy, porazit ma z toho ide. Uz ani jednu knihu neotvorim. V pondelok sa zaregistrujem do kniznice a budem citat romany po nemecky:D
Ja povazujem registraciu za zasah do sukromia, ja chcem pisat anonymne.
A nasledne zaspim o desiatej:D a spim do desiatej do rana, potom sa hodinu preberam...