Znovu zakladam tuto temu, lebo ja nebudem prispievat ako registrovany prispievatel, nechapem, preco moju temu zamkli, ked som ich o to neziadal.
Aby som sa mal kde vyrozpravat
Oni maju divny sposob zistovania diagnozy:D Len sa opytali mojej doktorky:D Co im mala povedat, ked to mam raz v papieroch:DD Tak ako teraz som sa este nemal. Ja si dokazem k dochodku privyrobit cirka tristo eur bokom, mam sa jak prasa v zite a to som sam.
no ale ked sa ti stav zlepsi, teraz si bol v nemocnici ale na kontrolu pojdes az niekedy o rok nie? dokazes tak dobre predstierat? a stoji ti to vobec za to? ved si vies zarobit na seba aj bez toho.
Ani nechci vediet, co mam napisane v papieroch, ked som toto videl, tak som sa az triasol:D Bol som posledne s depkou v nemocnici na mesiac a tam mi to potvrdili, dam im tu spravu a vybavene. Oni posudzuju najma podla lekarskych sprav.
fakt su taki profesionali ze to nezistia?
Ja ich oblbnem:D Uz viem, co mam hovorit:D Ze komunikujem napr. s Luciferom:DDDDDDDDDDD Oni ked toto pocuju, tak je to jasne.
najblizsie ti to asi zrusia, co? aspon si si oddychol a dal sa dokopy.
Aby som to vysvetlil uplne, ja sa po nejakom case uzdravim uplne, ale schizofrenik sa neuzdravi nikdy.
Ja som si to vybavil, ale islo o to, ze psychozu nazvali schizofreniou. Tie iste lieky a pod...
asi im sviha totalne. ved ty si celkom v pohode.
Mucha mi tu bzuci:D Ja neviem, kde sa poskryvali vsetci schizofrenici, asi sa radia s duchovnymi bytostami alebo im sviha totalne.