Znovu zakladam tuto temu, lebo ja nebudem prispievat ako registrovany prispievatel, nechapem, preco moju temu zamkli, ked som ich o to neziadal.
Aby som sa mal kde vyrozpravat
tak to si prezival nieco take ako K. Reaves v tom filme ktoreho nazov som uz zabudla :) ale dobry bol
To hej, ale ja to mozem mat v pazi, podstatne je, aby som sa mal dobre.
No predtym som mal brutalne problemy, ani neviem, akym zazrakom sa to tak dalo dokopy, asi preto, ze lieky beriem pravidelne. Ja som fakt komunikoval s Luciferom, anjelmi, dokonca aj s Bohom.
a nechces ist robit do Nemecka? moznosti mas, zavazky nemas.
no ked ti dali nalepku schizofrenika, toho sa len tak nestrasies :)
Ja mam vysku odbor nemecky jazyk a buduceho svagra Rakusana:D Kamosa mam Nemca, ten mi furt daco posle:D Nemci su prachati.
no mne napriklad by to bolo blbe, by som sa citila ako prizivnik. ale tebe to patri, mozno teraz je ti lepsie ale predtym si mal fakt problemy.
Na tzv. prehodnotenie pojdem v aprili buduceho roku. Ja ti to poviem rovno, dochodok mam isty, nemusim uz ani chodit po nemocniciach, nic. Diagnoza je jasna.
a pracoval si aj v Nemecku, ked vies tak dobre nemecky? ci len tu robis preklady?
Ak by ti niekto daval peniaze len tak, tak by ti to nestalo za to. Ja si mozem privyrobit vselijako, staci mi na to internet. Data maju cenu.
Nie, nie, len nech mi pekne platia.