Znovu zakladam tuto temu, lebo ja nebudem prispievat ako registrovany prispievatel, nechapem, preco moju temu zamkli, ked som ich o to neziadal.
Aby som sa mal kde vyrozpravat
No a nebudú ma pak skúmať atd atd?? :D Nechcem skončiť v Pezinku či kdeee :DDDD hehe)))
To je fakt. Ved oni takmer kazdemu pisu, ze ma schizo:D Po Novom roku lieky brat nebudem, uz ani teraz mi ich netreba a ak zacnem vidiet duchov, tak na tom zarobim:D
pan d....myslel si to vážne, čo si písal v inom príspevku :) žeee stačí mať odrobených pár rôčkov a "počuť" hlasy...aby človek získal ID :DDDD
A kedy mi das tie ads? Ja som si uz zvykol byt sialeny a tvarit sa normalne:D Beriem aj jedno antipsychotikum, ale prd mi pomaha, resp. nie tak ako by som chcel. Napr. s myslienkami nedokaze nic spravit. Potom musim mysliet na hluposti, co sa mi stale opakuje, len priklad, ale zvykol som si.
Este dobre, ze sem kdekto nelezie. Z losta som mal trochu strach, ked som videl jeho profil:DDD
Ahojte chlapci :-)
Takže sa mi rozrastáte :-)) Tak kým mi ešte pamäť ok slúži...tak zdravím Mateho, pana d no a nášho nového člena losta ;-)
Mate....aj u nás bolo dnes pekne, svietilo aj slniečko, no teplúčko mi zas až tak nebolo :)
pan d...môj ocino má pištoľ :) To asi kvôli mne a prípadným nápadníkom si už dávnejšie zabezpečil :D Tak buď mojim nápadníkom a on to urobí aj za Teba hehe :DDDDD
Lost....ešte si od posledku nezostárol? :D No a ja papám naše hrozienko, čo pri dome máme a je mňaamkové ;-))
Krásny večer majte....nooo a keďže Mate už isto spinká...tak aj krásny dník ;)
Idem ti poslat email. Text of an ad ti napisem. Stacia mi tri inzeraty. Hej a posli cislo uctu.
no ok :D
uvidime co sa da robit
email je
udalost@azet.sk :D
pokec.azet.sk (foto :D)