Znovu zakladam tuto temu, lebo ja nebudem prispievat ako registrovany prispievatel, nechapem, preco moju temu zamkli, ked som ich o to neziadal.
Aby som sa mal kde vyrozpravat
Este dobre, ze nas nezablokovali. Mali sme asi obidvaja na male, ze?:D Ako sa to vola, jaj, spatna vazba alias feedback:D
Joj, ja som poposielal emaily svojim byvalym zakaznikom, ale iba jedna sa mi ozvala. Ostatni budu asi velmi spokojni:DDD s mojimi sluzbami:D
Uz na to prisla:D ze si ma mylila s niekym inym. Hrala sa na vesticu a nevyslo jej to:D
Ja som sa ju nesnazil nejako dopliest. Take uzdravovanie so svieckami a kartami mam v pazi.
má tolko klientov, že sa jej to pletie.A iste si ju aj doplietol.
Napisala mi, ze ak jej nepoviem svoje skutocne meno, ze mi viac pomahat nebude:D Ale ved ja som jej povedal svoje skutocne meno:D Ake ine meno jej mam povedat?:DDD Ja fakt neviem.
A ze mi dakuje za knihu:D Ja som jej ziadnu knihu neposlal:D A oslovila ma, ze ahoj Dusan, ja som Jan:D
veď ju v tom nechaj,šiblinu.
Uz mi ta vestica napisala, ze ako ma lieci:D Ze pouziva sviecky a tarotove karty:D No, ak ma uzdravia tarotove karty, tak poslem kontakt na nu, aby dostala Nobelovu cenu:DDD Ked niekomu posibava, tak to aj tak vyzera.