Znovu zakladam tuto temu, lebo ja nebudem prispievat ako registrovany prispievatel, nechapem, preco moju temu zamkli, ked som ich o to neziadal.
Aby som sa mal kde vyrozpravat
Ked niekomu sibe, tak to neboli, vravi jedno prislovie:D Sto fotiek?:DDDDDDDD No comment:DDDD
to je jedno, ale mam pre teba otazku pan d :D
pustil som sa do "chcem sa stretnut" spamovania na pokeci, hold, bohuzial je tam len 100 za den.
nechcem platit viac, jedine ze by tam nebol limit :D
potom by som im dal aj 5 eur, ak by som mohol kazdy den spamovat cely azet..
(neni problem klikat cely den :D)
ale otazka no, zas idem offtopic :D
pozeram, a niektori ludia tam maju 100+ fotiek o sebe :D
tj. zrkadlo v kupelke, alebo v spalni a fotia sa..
100 a viac !!!
chapes to?
STO fotiek a mozno aj viac
chapes take nieco?
aka to ej diagnoza?
lebo podla mna to je tazka diagnoza :D
neviem si predstavit, kto by to robil, ak by to bola fakt nejaka super ultra sexy modelka tak budiz, ale bezne zeny, alebo teraz sa podrz, aj bezni MUZI!!! :D
fakt si neviem prestavit, na co to je dobre, ved to je mrhanie zdrojmi planety ako hovado.
nielenze takto sibu hore ceny mieta na diskoch, tj ceny HDD, lebo kazdy dava 100-1000x viac info o sebe ako by bolo zdrave a potrebne, ale este nicia aj zivotne prostredie s tym, ze palia elektricku energiu. a aj upratovacka sa viac narobit, resp. moze omylom vytiahnut kabel, lebo je ich zbytocne vela, v serverovni..
ale vazne.
to sa chce kazdy predat? dufa ze nejaky makler zakopne o ich profil a budu z nich modelky, ci modelovia?
fakt nechapem :D
ako podla mna je len extremne malo percent ludi na svete, na ktorych by som sa dokazal pozerat 100x v tom istom uhle, len v mierne poznemenom.. a to je fakt sakra male cislo, to percento :D
paradoxne, prave tie baby co maju malo fotiek, by tam mohli mat viac :D:D:D
ale tak, toto si asi skopirujem aj na svoj azet profil :D nikto to necita, ale o 5 rokov z toho mozno bude kniha :D narokujem si na prava :D a kto neposluchne, tak pravnikov mam dost :D
a ozaj, teda, co si myslis o tej fotke? :D nie o mojej ale o tych 100 fotiek co tam maju ludia v albumoch ako "ja" "ja vcera" "ja dnes" "ja inak" "ja onak" "ja a aj ja" atd...
Ja poberam invalidny dochodok, ja sa do riadnej tristoeurovej prace nehrniem.
Tak zit?:D Novy moment v mojom zivote:D Hlavne, ze to teba lost potesilo ako vidim:D
Do kelu, biznis neide tak, ako by som si predstavoval, resp. ako to islo po minule mesiace. Uz som normalne zacal setrit:D Dnes som si kupil jeden chlieb, styri parky a hrachovu polievku. Hruza. Som vystaveny, lebo sme robili ustredne kurenie.
U mna to bolo dost zvlastne, ja som bol jedno obdobie az velmi citlivy na zmeny pocasia - bolo mi vtedy otrasne, ale preslo to samo od seba. Nechapem.