Velke rozdiely na vyplatnych paskach partnerov

Príspevok v téme: Velke rozdiely na vyplatnych paskach partnerov
elaine

Mam dost problem s tym, ze partner zaraba 3-4 krat viac ako ja. Chcela by som odist do zahranicia, alebo vacsieho mesta, lebo tu zijem doslova od vyplaty do vyplaty, ale on o tom nechce ani pocut. Aj dovolenku mi chce teraz zaplatit z vacsej casti on, nechape, ze mi to vadi, ze chcem byt samostatna. Co by ste robili? Opustit ho kvoli tomu, aby som si setrila hlupe peniaze, alebo zostat a cakat, ze sa mozno niekedy naskytne miesto, kde mi daju o 100e viac? Nikdy sa mu nevyrovnam. Bojim sa, ze po case by mi zacal vycitat, ze napr. stavbu domu financoval z vacsej casti on a podobne...

elaine

a o podnajme on nechce ani pocut... davat cudzim je prenho hrozna myslienka. v com s nim suhlasim, ale to byvanie unho ma strasne desi...

elaine

lenze on je zivnostnik a nedostane pozicku vyssiu ako 5tisic a mne ju nikto neda lebo mam minimum a tu sa robi len na dobu urcitu. nemam absolutne sancu ziskat lepsi plat, mozno o 100 euro, keby som si pockala, ale to sa zvysia za ten cas aj ceny. takze tak... ide ma z toho porazit!

Lulu2011

elaine - neviem za aky cas chce nasetrit na dom, ak by to malo byt za 20 rokov, tak kasli na to, zoberte si radsej hypoteku, ked ma vysoky prijem jej splacanie nebude problem a budete mat aj sukromie, v otmto ta chapem, lebo ani ja by som uz s cudzimi nebyvala, bolo to dost stresujuce

Maoam

elaine: nemas moznost najst si lepsiu pracu, aku mas teraz? a tym padom by ste mali spolu vyssi prijem a nemuseli sa tlacit s rodinou, ale kym si kupite vlastny byt/dom, byvat napr. docasne spolu sami v prenajme?

elaine

Lenze v zahranici by sme obaja zarabali rovnako = mozme rovnako prispiet na dom a ja sa nebudem citit menejcenna. Tu bude na dom setrit len on sam, lebo ja zijem ako sa hovori z ruky do huby. Nevadilo by vam to -zeny?? Rychlejsie by sme nasetrili spolu v zahranici ako on doma sam, co tak vidiet to aj z tej stranky??

Namiesto toho sa teraz mam stahovat k jeho rodicom, lebo on do podnajmu ist nechce. Budeme sa tam tlacit ako sardinky aj s jeho bratom, obchadzat sa, prisposobovat, cele leto namiesto vyletov robit doma(lebo toto leto take bolo) a ja stratim akekolvek sukromie, nakolko pre 5 osob je jedna kuchyna a jedna vana. V zahranici sme mohli mat sukromie, nalozit s volnym casom ako chceme a setrit na vlastne. Teraz kvoli tomu, ze on setri sam, ja budem musiet byt u nich, lebo chceme byvat spolu.

Mam skvely zivot???

Maoam

ona ma problem s vlastnym egom, s vlastnym sebavedomim, vsetko co on povie, ona otoci a vylozi si to uplne inak, na jednej strane fnuka, ze nema prachy, on to mysli dobre a povie jej, aby neminala, ked ma teda 'malo' a ona to pochopi, ako ze jej vycita ;-)), lebo to proste tak ona chce pocut, aby jej to potvrdilo vsetky jej obavy a paniku z toho, co ju s nim caka, ako si to uz stihla vymalovat vo svojej fantazii

stavim sa, ze keby zarabala cca. ako on, tak by jej to absolutne nevadilo...

Matej

Elaine som chlap a povedal by som ti presne to isté.. prečo má ísť do zahraničia kde bude poskok (čo má absolútnu pravdu) pretože ako Slováka ho inak brať nebudú.. keď tu má lukratívne možno tažko vybudované miesto, na ktorom zarába veľmi dobre a makal možno od rána do večera aby sa dostal tam kde je?.. veď by bol sprostý keby odišiel..a aký by mal na to dôvod?.. teš sa že máš pri sebe niekoho koho ľúbiš a ešte ako bonus máš nadštandardný život, ktorý by ti nejeden závidel.. nezaťažuj sa vecami čo ude pretože si môžeš rovno hodiť slučku.. slovo KEBY do vzťahu podľa mna nepatrí.. poznám to pretože sa tiež zvyknem zaťažovať vecami, ktoré možno nikdy nenastanú.. a robí to len zlobu..

Teš sa z každého dňa ktorý spolu môžete zažiť..

winki

Lenže on si môže dovoliť to oblečenie a ty fňukáš, že nemáš prachy tak je úplne prirodzené, že ti to vyhodil na oči....bože ženská.
Opustíš ho a nájdeš si chlapa čo bude mať minimálnu mzdu, som zvedavá ako sa budeš tváriť, keď nebudeš mať čo do úst.