Velke rozdiely na vyplatnych paskach partnerov

Príspevok v téme: Velke rozdiely na vyplatnych paskach partnerov
elaine

Mam dost problem s tym, ze partner zaraba 3-4 krat viac ako ja. Chcela by som odist do zahranicia, alebo vacsieho mesta, lebo tu zijem doslova od vyplaty do vyplaty, ale on o tom nechce ani pocut. Aj dovolenku mi chce teraz zaplatit z vacsej casti on, nechape, ze mi to vadi, ze chcem byt samostatna. Co by ste robili? Opustit ho kvoli tomu, aby som si setrila hlupe peniaze, alebo zostat a cakat, ze sa mozno niekedy naskytne miesto, kde mi daju o 100e viac? Nikdy sa mu nevyrovnam. Bojim sa, ze po case by mi zacal vycitat, ze napr. stavbu domu financoval z vacsej casti on a podobne...

winki

Ty nemáš absolútne žiadnu istotu v tom vzťahu. Prečo si teda s ním? Stále len vymýšľaš čo ak, čo bude, čo sa stane.

Dadula56

Elaine, to vazne myslis, ze clovek, ktory tu ma vybudovanu karieru ma ist kvoli tvojmu cudnemu postoju k zivotu a neukojenemu egu kydat hnoj na farmu?Smrtelne vazne to myslis?Tak sa s nim rozid, chod na tu farmu, najdi si tam zahranicneho Slovaka alebo Anglicana, ci co ja viem koho a mozte si byt spolu stastni. Nechapes, ze je trocha rozdiel byt poskok a mat pracu, ktora ta naplna, robit sam na seba ako zivnostnik?Laska nie je o penizaoch, vztah ma byt rovnocenny, ale to neznamena, ze musite mat na cent rovnako penazi. To je zasa z uplne ineho sudka, ze nechces "niekomu varit a starat sa o decka". Myslis, ze zena, ktora zarbala aj 1500 e mesacne a ide na matersku to takto berie?Ona to robi preto, lebo to chce. A ak to ty nechces, tak tam nie je problem v peniazoch ale v uplne inde-v spolocnych prioritach vovztahu, ktore sa vam zrejme nezhoduju.

elaine

A kde je napisane, ze on si ma vezme??? Minule sme sa o tom bavili, ci keby som nahodou otehotnela, ci by si ma zobral a on ze a to bez toho nejde?? Ved jemu by skor nevadilo mat nemanzelske dieta ako si ma zobrat... Takto by som ja zit nechcela.

jahodka123

V tomto sú tí chlapi asi rovnakí. Aj ja som chcela ísť do zahraničia viac zarobiť a on nechce kvôli kamošom... No a ešte kvôli psovi. Tento boj som už ale dávno vzdala

elaine

No dochadzat na tyzdnovky sa mi veru nechce, alebo 4hodiny denne, to je strasny napad-plus neviem nemecky, ale anglicky. No a on?? Zeby mal mozno o 200e nizsi plat ako ma teraz? Ale keby sme robili niekde na farme, alebo v rodine, mame ubytko a stravu zdarma, max 3 roky a je to, k tomu co uz nasetrene mame, pridame tie 3 roky a mozme mat dom bez pozicky. Ale nie, on radsej bude doma setrit sam 15 rokov, lebo tu ma kamosov a povest?? pardon, ze chcem od zivota viac a nie sa tu trapit najlepsie roky svojho zivota...:(

jahodka123

Tak a tu je ten problém. Ona proste nechce ísť bývať k nim - čomu úplne rozumiem. Ale to si mala povedať hneď a nie to zvalovať na prachy. A ked sa trasieš o to, že v 40-ke budeš museť do podnájmu, keby ťa nehal... Neboj sa, ak sa vezmete, bude majetok rozdelený rovnakou polovicou medzi oboch, aj ked on prispieval celý život viac (delenie sa nevzťahuje len na majetok, ktorý nadobudol pred svadobným zväzkom), heh...

xxy

no to verim, tiez by som nechcela skysnut u niekoho rodicov.. a jemu nevadi, ze ty k nim nechces ist byvat? povedala si mu to?

winki

Lenže ty od neho žiadaš, aby sa On cítil potom menejcenne. Tu má určité zázemie, postavenie, povesť. A chceš od neho aby o to všetko prišiel a zgrlošil v zahraničí s tebou bohviekoľko rokov. Akú máš istotu, že tam budeš mať ten plat istý?

Maoam

elaine, aku robis pracu? ake mas vzdelanie? mozno by si mohla poriesit nieco ine - napr. s kolu, ak ti chyba teda a casom sa posunut inam? a ked chces ist za hranice, neviem, kde teraz byvate, ale mozno by si mohla dochadzat? napr. ak byvate na zap. Slovensku a pracovala by si napr. vo Viedni, to by fakt nebol problem si myslim