Mam dost problem s tym, ze partner zaraba 3-4 krat viac ako ja. Chcela by som odist do zahranicia, alebo vacsieho mesta, lebo tu zijem doslova od vyplaty do vyplaty, ale on o tom nechce ani pocut. Aj dovolenku mi chce teraz zaplatit z vacsej casti on, nechape, ze mi to vadi, ze chcem byt samostatna. Co by ste robili? Opustit ho kvoli tomu, aby som si setrila hlupe peniaze, alebo zostat a cakat, ze sa mozno niekedy naskytne miesto, kde mi daju o 100e viac? Nikdy sa mu nevyrovnam. Bojim sa, ze po case by mi zacal vycitat, ze napr. stavbu domu financoval z vacsej casti on a podobne...
Velke rozdiely na vyplatnych paskach partnerov
Maoam setri sa,ved ta vysaje,ale dobra si :-)
Btw ako dlho s nim vlastne chodi?
:-), no deti, idem ja za povinnostami, majte sa pekne a pekny den
to kakavko a chlebik so salamou ma dostalo :D
Maoam - pekné zhrnutie...takze tu fakt nie je co riesit...no to je aj mne zahadou, preco dievcina este nezbalila kufre...
ja40: jo, absolutny suhlas a najhorsia je kombinacia oboch.....
Vacsinou su dva dovody preco neurobime kroky vpred: strach alebo lenivost
myslim, ze jemu je vela veci jedno a ona nema odvahu na ten razny krok
Toto je normalne fascinujuce. Ja nechapem ako moze mat jeden vztah tolko problemov a ako je vobec mozne, ze sa uz davno nerozpadol.
Myska, tebe vadi v tom vztahu vsetko, od toho, ze pozera po inych babach, cez to, ze byva vo svojom veku este stale domka u mamicky, ze mu mamicka nosi o 21h vecer kakaVko do izby a chlebik so salamou, ze si planuje kupit dom 5min cesty od rodicovskeho domu, ze sa nechce pohnut zo Slovenska, ze doma prstom nepohne, ze od teba vyzaduje, aby si skakala okolo jeho pribuznych, ze vam to neklape v sexe, ze jemu sa pacia chude a ty mas postavu akurat, ze on je extrovert, ty si introvert a iste som zabudla spomenut mnohe ine z toho, co si riesila v roznych temach.
Kazdy sa ta pyta - preco to neukoncis.
Ty si mala v plane odist zo SVK a ist za hranice, lebo tam sa ti pacilo a tam si mala lepsi zivot. Tak kedze ti ten vztah absolutne, ale absolutne nevyhovuje, PRECO to neurobis? Doma nemas pracu, ktora by ta naplnala, mzdu mas minimalnu, priatel ti lezie vrcholne na nervy, nic ta doma nedrzi (podla tvojich vlastnych slov)......nechapem fakt, preco neurobis ten krok, ze to ukoncis a odides.
tak su ludia, ktori budu vkuse omielat tie iste problemy, ale nerobia nic preto, aby ich vyriesili. radi sa utapaju vo svojom vlastnom ziali ako to bude zrejme aj tu. ked sa ti nepaci buducnost s tvojim chlapom, tak sa rozid a najdi si takeho co ti bude vyhovovat, to je cele.