zistili my zvýšený cholesterol 7,20, lekárka my predpísala Simvor, berie ho niekto? ako sa ešte dá znížiť cholesterol? ináč nejem ani som nejedla nič mastné, doktorka vraví, že to môže byť aj zo stresu - toho v posledných štyroch rokoch mám neúrekom, poradí niekto?
cholesterol
lena2:tak toto by som aj ja rada vedela
Ako sa dá odbúrať stres? Mám dať výpoveď v práci a odsťahovať sa od rodiny?
damaxy: letáčiky vždy čítam aj ja, z grepov mám strašnú kyselinu, čo s tým?
janaj: som nízkotlakárka, takže cesnak vôbec nie, lebo my znižuje strašne krvný tlak a mám obrovské bolesti hlavy, to ostatné môžem, ďakujem Vám pekne, ste strašne zlatí
Vraj cesnak snižuje cholesterol, marí sa mi, že aj orechy a mrkva, ale tepelne upravená, alebo aspoň na jemno postrúhaná a pokvapkaná oliv. olejom. S cesnakom a mrkvou som si istá, orechy tak napol.
akurat som sa docitala,na edusan stránke,že ešte aj grepy znižuju cholesterol.Ale pozor pri niektorých liekoch nemozes grepy,býva to však uvedené na príbalových letákoch.tie ja vždy citam ,ked dačo z tejto chemie davam do seba.
damaxy: vyskúšam dám vedieť
ara: lecitin, je to v tekutej forme?,alebo tabletky, ako sa to užíva?
Kúp si v lekárni Lecittin , je to sójový produkt. Mnohým už pomohol.
skus tie olivy aspon od jednej kontroly u lekara k druhej a po výsledkoch uvidis ta pani tvrdila ze jej to pomohlo.potom daj vedietť
damaxy: olivy moc memusím, ale pre dobro veci to pôjde, dík
to je skusenost pocuta v cakarni u lekara ja by som si dala zopar kuskov kazdý den neuskodia,tak ku chlebiku,mozno niekto bude vediet viac