Skolka v Pezinku

Alen_ka

miliaca58...ano kazdy den sa za stravu plati 3,50€ no samozrejme je to o dohode...mozes tu ciastku na mesiac zaplatit aj naraz aby si kazdy den nemusela chodit platit...je to aj pre nich tak lepsie...deti maju 4x za den stravu...maju ju plnohodnotnu a kucharka vari vyhradne z cerstvych a zdravych potravin...mala som aj moznost vidiet co deticky papaju a vyzeralo to velmi chutne;-):-)...

miliaca58

Alen_ka som velmi rada, ze si mi tak rychlo odpisala, po pravde som to moc necakala ale milo si ma prekvapila:):) a za stravu platis kazdy den 3,50€? kolko jedal maju deti za den?

janulin013

sajmilinka: Hej všimla som si, že si sem nejaké otázky písala ale chcela som konkrétnejšie vedieť, čo ťa zaujíma, vieš?:-) Áno, detičky mám a už 2. Jedno dievčatko, ktoré má 2,5 roka a druhé mám chlapčeka, ktorý je starší a má 5 rokov. Obidvaja chodia v Pezinku do škôlky ale do súkromnej. V Pezinku je viacej škôliek, takže sa nemusíš báť, že by si svoju dcérku nemala do ktorej dať. Do jednej z nich ti ju isto zoberú! Po ktorých škôlkach sa ty pozeráš? Ktoré sa ti tak najviac pozdávajú?

Alen_ka

miliaca58 ahojky:-)...vobec mi nerobi problem ti tu napisat cenu, ktoru u nich platim...skolne platim 350€ + 3,50€ za stravu...inak maju to aj na ich webovej stranke napisane..

Alen_ka

sajmilinka tak my sme boli trochu obmedzeny, kedze moja dcerka mala len dva roky a nie vsetky skolky beru uz od 2..takze najprv som si to zistila a potom som zacala chodit po nich, aby som zistila, ako to v jednotlivych skolkach vyzera, funguje, atd...samozrejme, ze som sa rozhodovala aj podla ceny...je pravda, ze ich je v Pezinku dost ale my hned ako sme prvy krat vstupuli do skolky Severacik tak sme vedeli, ze to je ta prava!...tam nas to velmi ocarilo a rozhodnute bolo na moje pocudovanie dost rychlo:-):-)...no s odstupom casu mozem povedat, ze sme dobre vybrali...dcerka tam velmi rada chodi...ani raz mi este nezaplakala, ze by nechcela ist do skolky alebo nieco...s tymto mi vobec nemame problemy...s detmi sa tam cely den hraju, zamestnavaju ich, vymyslaju im rozne ulohy a podobne...ako nam tato skolka velmi vyhovuje:-)

Marti-ka

Sajmilinka - aha, takze nemas dobre skusenosti so statnymi skolkami, dobre som to pochopila hej? To je fajn, ze si to mozes dovolit!

sajmilinka

marti-ka áno viem, že za súkromnú škôlku sa platí a je to viac ako keby som mala štátnu platiť, ale o štátnych viem svoje a preto tam svoje dieťa v žiadnom prípade nechcem dať! môžem si dovoliť platiť svojej dcérka aj súkromnú a tak to aj spravím!

sajmilinka

janulin013 síce som sem už písala, čo by som potrebovala zistiť ale zopakujem ti to:) v prvom rade sa ťa spýtať, či máš nejaké deti a či už chodia aj do škôlky,hm? lebo potrebujem zistiť, ktorá škôlka v Pezinku je najlepšia. kde sa k deťom pekne správajú a záleží mi aj na tom, aby bola škôlka dobre vybavená a aby bola hlavne čistá! zatiaľ toto a potom budem pokračovať:):)

Marti-ka

Sajmilinka - a preco chces len sukromnu? Vies o tom, ze za sukromnu sa mesacne platia peniaze a nie je to najmensia cifra. Budes si to moct dovolit? Preco radsej nechces stastnu? Mas na to nejake dovody??